2017-01-22 12:18

MONDEN


Ce spun bărbaţii din showbiz despre jumătăţile lor

 |  19:20
Ce spun bărbaţii din showbiz despre jumătăţile lor
În prag de8 Martie, câţiva dintre bărbaţii din showbiz trimit gânduri frumoase femeilorcare le-au intrat la inimă.

Radu Valcan,protagonistul telenovelei “Iubire şi onoare”, spune că cele mai importantefemei din viaţa lui sunt mama, bunica şi iubita lui, Adela Popescu : “Sunt preamulte cuvinte pentru a defini femeia în sine şi nu ne-ar ajunge spaţiul, dardacă n-ar fi femeia, bărbatul n-ar avea pentru ce să lupte, să sufere, să plângăşi să râdă.

AlexandruPapadopol, interpretul lui Claudiu din “Iubire şi onoare” considera că fiecarepersoană specială din viaţa noastră şi-a adus aportul în ceea ce am devenit înprezent: “O vorbă spune că noi suntem suma întâlnirilor importante pe carele-am avut în viaţă. Eu am avut foarte multe de învăţat din întâlnirile pe carele-am avut cu persoanele de sex feminin importante din viaţa mea. Acum, cel maimult învăţ de la fetiţa mea, Ruxandră. Puritatea sufletului ei, naivitatea şi călduradin ochii îmi alina problemele de zi cu zi. Apoi este soţia mea, Ioana, care eun om extraordinar, o mamă minunată şi un partener de nădejde. De asemenea, măgândesc cu drag la mama, care m-a învăţat să fiu cinstit, corect şi să spunadevărul în orice circumstanţă. ªi bineînţeles, mă voi opri şi la bunica mea,care alături de părinţi m-a crescut cu toată dragostea ei. Nu în ultimul rând, gândurilemele se îndreaptă spre nasa noastră de cununie, şi nasa copilului meu, RuxandrăIon. Este o femeie căreia îi datorez mult, de la care am învăţat multe lucruri,de a cărei încredere mă bucur şi pentru asta îi mulţumesc. Cariera mea de actoreste indisolubil legată de această persoană.”

Denis Stefan defineşte într-un mod aparte “femeia”: “Este motivul pentru care noi, bărbaţii,facem cele mai năstruşnice lucruri din lume, atât bune cât şi rele.”

În ceea ce priveşte “eternul feminin”, IoanIsaiu spune: “În copilărie Femeia era Mamă, Sora şi colegele caretrebuiau tachinate şi trase de codiţe. În perioada pubertăţii a început sădevină o necunoscută uşor înspăimântătoare dar teribil de incitantă... în aniicare au urmat s-a transformat în amanta, iubita, suferinţa, bucurie, decepţie ,împlinire... Admir frumuseţea sub orice aspect, iar frumuseţea feminină o potadmira la nesfârşit într-un mod profund subiectiv. În prezent nu mai pot admiraFemeia doar pentru forma ei, oricât ar fi de încântătoare, când în ochii ei vădmult văzduh...”

Serhan Yavas, protagonistul telenovelei turceşti “Promisiunea” difuzată ACASĂ deluni până duminică de la 17.30, povesteştedespre idealul său feminin: “Îmi place femeia cu o personalitate frumoasă,inteligentă, onestă, cu principii, care este alături de tine fără să aştepteceva în schimb”, iar despre copilul său: “îmi iubesc enorm fiica, căreia îidedic majoritatea timpului meu liber”.

Cabral,prezentatorul emisiunii “Povestiri de noapte”, spune că din experienţă propriea învăţat că definiţia femeii se schimbă odată cu schimbarea celui care emitejudecată şi că “pentru doi bărbaţi diferiţi aceeaşi femeie poate avea douădefiniţii total diferite”.

Wilmark mărturiseşte ca mama şi surorile lui au fost reperele feminine din viaţalui până să o cunoască pe soţia lui: “Eu am trei exemple de femei: mama mea,sora mea de vârsta apropiată cu mine, care îmi e şi o bună prietenă şi sora meacea mică. Ele m-au învăţat să mă formez ca să mă şi feresc de ele, dar şi să amgrijă de ele. Soţia mea este alegerea mea în urma celor trei repere pe carele-am avut până la maturitate. Pentru mine ele sunt unele dintre cele maifrumoase lucruri de pe pământ. Să găseşti femeia potrivită înseamnă să găseştifrumuseţea şi feminitatea”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-04-07Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image