2017-01-16 19:25

MONDEN


Ce spune Alessandra Stoicescu despre copilul adoptat

 |  13:53
Ce spune Alessandra Stoicescu despre copilul adoptat

În urmă cu două săptămâni,  presa scria că Alessandra Stoicescu a adoptat un copil de 3 ani din satul Vaslui. Se pare însă că, în realitate, jurnalista nu l-a adoptat pe Marinică cu acte în regulă, întrucât acesta are deja o familie. Copilul, care este imaginea campaniei "Lăsaţi-mă să învăţ", i-a intrat la suflet Alessandrei, iar aceasta îl ajută, pe el şi pe cei trei fraţi ai lui, de câte ori poate. Chiar dacă la început vedeta nu a vrut să spună prea multe despre acest subiect, în cele din urmă aceasta a clarificat situaţia.

"Mama lor stă acasă şi are grijă de ei, iar tatăl este oier. Şeful tatălui lor i-a lăsat să locuiască într-o singură cameră dintr-o clădire care-i aparţine. Vreau să pot să-i scot la lumină pe toţi copiii, să mă asigur că vor continua şcoala, să mă asigur că au asistenţă medicală, că au hăinuţe, pentru că părinţii nu au suficienţi bani. Cu ajutorul lui am strâns până acum în campanie 450.000 de euro. Şi aşa am simţit eu, că şi el are nevoie de ajutor. Că şi el duce o viaţă grea. Fiind imaginea noastră, am vrut să-l cunosc mai bine şi să aflu povestea sa. Am aflat-o. Şi a fost ca o promisiune pe care mi-am făcut-o mie să-l ajut", a spus Alessandra pentru jurnalul.ro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-06-01

TAGURI: Alessandra Stoicescu, copil adoptat, jurnalistaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

MIHAI
28 Dec 2011

BRAVOOO! Te felicit since r ALESANDRA STOCESCU, ce bine-ar fi daca ar fi tot mai multi oameni ca tine . Ce multi copii ar fi ma i bine hraniti, imbracat si educati si ce bine ar fi pentru pentru ROMANIA in final singura CASTIGAT OARE.
SANDA
29 Dec 2011

Mult succes si noroc sa-t i de bunul Dumnezeu

Adauga un comentariu

Random image