2016-12-08 12:09

MONDEN


Ce spune Mihaela Rădulescu despre Roger Moore

 |  13:53
Ce spune Mihaela Rădulescu despre Roger Moore

Roxana Ciuhulescu, reporterul special al “Poveştirilor”, a realizat un material inedit cu Mihaela Rădulescu, diva care a ales să trăiască o viaţă liniştită departe de ţară, la Monaco. Astăzi, de la 22:00, la “Poveştiri de noapte”  şi în direct pe site-ul www.acasatv.ro,  Mihaela Rădulescu povesteşte despre noul ei stil de viaţă, despre alegeri făcute cu inima şi cu mintea şi despre cum e să fii mamă cu normă întreagă. La Monaco Mihaela Rădulescu îl are vecin pe celebrul interpret al lui James Bond, Roger Moore, şi ia masa în acelaşi restaurant cu George Clooney. Vedeta i-a povestit Roxanei Ciuhulescu că în noua ei locuinţă, la Monaco, unde numarul de vedete pe metru pătrat este impresionant, nu se simte în niciun caz o celebritate.

Mai multe despre cum arată viaţa trăităîn Principatul monegasc şi despre ultimele noutăţi din viaţa Mihaelei Rădulescu, în această seară, de la 22:00, într-un interviu realizat de Roxana Ciuhulescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-10-13

TAGURI: Mihaela Radulescu, Roger Moore, Povestiri, reporter, Roxana CiuhulescuComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Se anunţă spectacol de zile mari la International Premier Tennis League Serena Williams şi Roger Federer se numără printre starurile care vor lua startul la ediţia a... 29 Noi 2016 | (0)
Schimbarea la faţă a politicienilor din eşalonul doi. Azi, Cristian Rădulescu. Imagini cât mii de cuvinte Cristian Rădulescu, născut pe 13 noiembrie 1955, în comuna Ceraşu, judeţul Prahova, este... 22 Noi 2016 | (0)