2016-12-05 12:46

MONDEN


Ce spune Mircea Badea despre cea mai fastuasă ceremonie

 |  13:54

Mircea Badea a comentat cea mai fastuasă ceremonie a cinematografiei mondiale, decernarea Oscarurilor. "Oscarul este o statuie a imbecilităţi", a concluzionat antenistul. Prezentatorul emisiunii "În gura presei" nu crede că ceremonia mai are acelaşi farmec ca altădată.

"Nişte domni care fac parte din Academia de Film a Statelor Unite dau nişte premii. Ok! Dar de mult acest eveniment nu mai stă în dimensiunea premiilor date de nişte specialişti. Acum se analizează ce cercei avea Gingirica", a spus Mircea Badea. El a mai spus: "Ce mare şmecherie să-ţi alegi un costum? Nu-mi selecţionez filmele în funcţie de ce premii a primit de la nişte oameni pe care nu-i cunosc. Am văzut atâtea filme de Oscar pe care am regretat că le-am văzut".Badea a concluzionat: "Mă plictiseşte de moarte ceremonia asta". 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-08-14

TAGURI: Mircea badea, Oscar, eveniment, ceremonieComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Cenușa lui Fidel, îngropată într-o ceremonie privată La capătul a nouă zile de doliu, în Cuba au avut loc funeraliile fostului dictator comunist... Acum 17 ore | (0)
După FCSB, urmează FCDB Asociaţia Clubul Sportiv Fotbal Club Dinamo Bucureşti, deţinută de Nicolae Badea, fostul... 23 Noi 2016 | (0)