2017-01-17 21:56

MONDEN


Ce staruri au refuzat roluri celebre

 |  14:45
Ce staruri au refuzat roluri celebre

Majoritatea actorilor cunoscuţi de la Hollywood, până să accepte un rol, refuză deja alte câteva, în ideea că acel rol nu li se potriveşte. De cele mai multe ori, procesul de distribuţie este unul complex, însă producătorii reuşesc în final să obţină participarea unui nume cel puţin similar în termenii celebrităţii sau ai talentului. Prezentăm mai jos lista starurilor care au refuzat roluri celebre.

Mel Gibson - Maximus, „Gladiatorul”

A avut succes mai ales cu rolurile sale din dramele istorice – ajutat şi de interpretarea sa, „Bravehart” a primit în 1995 Oscarul pentru cel mai bun film – însă a refuzat să apară în una. Rolul din Gladiatorul, pe care l-a ocolit, i-a revenit lui Russel Crowe. Gibson şi-a regretat probabil decizia, când a văzut că partitura generalului Maximus i-a adus lui Crowe un Premiu Oscar.

Daryl Hannah - Vivian Ward, „Pretty Woman”

Actriţa a spus nu partiturii din „Pretty Woman”, cea a damei de companie Vivian, deoarece a considerat că este una înjositoare pentru o femeie. Cu toate acestea, câţiva ani mai târziu, a apărut în „Dancing at the Blue Iguana”, în rolul unei stripperiţe. Vivian a fost interpretată de Julia Roberts, care a primit o nominalizare la Premiile Academiei Americane pentru interpretare.

Bruce Willis - Sam Wheat, „Ghost”

Willis a avut şansa să fie Sam Wheat în drama de Oscar a anilor ‘90 „Gost”, însă a refuzat, considerând că scenariul nu este unul cu şanse de succes şi, în plus, că rolul unei fantome i-ar putea dăuna carierei. Aşa că alături de soţia sa de la acea vreme, Demi Moore, s-a aflat Patrick Swayze. În mod ironic, Willis a interpretat, până la urmă, rolul unei fantome în „The Sixth Sense”.

Will Smith - Neo, trilogia „Matrix”

Ai zice că refuzul unuia dintre cele mai populare roluri din ultimii 20 de ani ar putea afecta un actor. Dar, când eşti la fel de celebru precum Will Smith, îţi poţi permite să ratezi, uneori, asemenea ocazii. În plus, Smith a declarat: „Pur şi simplu nu mi-am dat seama de valoarea rolului. Am urmărit apoi interpretarea lui Keanu (Reeves), şi nu cred că aş fi făcut o treabă la fel de bună”.

Julia Roberts - Catherine Tramell, „Basic Instinct”

După apariţia sa în „Pretty Woman”, unii producători au văzut în Julia viitoarea bombă sexy a Americii. Ea a refuzat însă rolul femeii fatale din „Basic Instinct”, Catherine Tramell, îndreptându-se cu precădere spre comediile romantice.

Michelle Pfeiffer - Clarice Starling, „Silence of the Lambs”

Actriţa a refuzat rolul agentei FBI Clarice Starling, deoarece a fost de părere că filmul are un ton prea întunecat. Meg Ryan a fost cea de-a doua alegere a regizorului Jonathan Demme însă, cum şi ea a spus pas ofertei, partitura lui Clarice a ajuns până la urmă la Jodie Foster.

Gwyneth Palthrow - Rose, „Titanic”

Palthrow nu a acceptat rolul lui Rose din „Titanic” şi acesta i-a fost oferit lui Kate Winslet. Filmul s-a dovedit un megasucces, a primit 11 Premii Oscar, iar Winslet s-a ales şi ea cu o nominalizare la Premiile Academiei. Un an mai târziu, Kate îi „cedează” lui Gwyneth rolul principal din „Shakespeare in Love”, iar Paltrow este răsplătită cu o statuetă oscar pentru interpretare.

Johnny Depp - Lestat de Lincourt, „Interview With the Vampire”

În decursul carierei sale, Depp a spus nu mai multor oferte din viitoare succese la boxoffice, însă cele mai notabile sunt rolul vampirului Lestat (partitură în care a apărut apoi Tom Cruise) din „Interview With the Vampire” şi cel al lui Tristan din „Legends of the Fall” (ce i-a revenit lui Brad Pitt). Depp a spus:  „Nu sunt un actor de blockbustere”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-05-13

Mai multe imagini:
Ce staruri au refuzat roluri celebre
zoom
Ce staruri au refuzat roluri celebre
zoom
Ce staruri au refuzat roluri celebre
zoom

Ce staruri au refuzat roluri celebre
zoom
Ce staruri au refuzat roluri celebre
zoom
Ce staruri au refuzat roluri celebre
zoom

Ce staruri au refuzat roluri celebre
zoom

TAGURI: Staruri, roluri_celebre, Will _Smith, Johnny- DeppComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image