2018-12-19 05:33


Ce stiluri de dans au tras la sorti concurentii de la ‘’Dansez pentru tine’’

 |  14:16
Ce stiluri de dans au tras la sorti concurentii de la ‘’Dansez pentru tine’’
Vineriseara, la Pro Tv, perechile concurente de la “Dansez pentru tine” vor dansaexact ce le-a hotarat norocul sau ghinionul. Dupa prima editie, fiecare a trasla sorti stilul de dans cu care va incerca in a doua editie sa cucereascajuriul pentru a merge mai departe in concurs. Chiar daca dupa tragerea lasorti, reactia lor a fost de veselie sau din contra de dezamagire, perechiles-au obisnuit cu gandul ca ce au extras, pe frunte le e pus si au repetat panala epuizare dansurile care spera sa ii tina inca departe de tragicul duel.

Potrivitnorocului lor, Corina Bud si Edi vor dansa reggaeton, Corina Caragea si Stefanau extras dansul tiganesc, Roxana Ionescu si Stefan au nimerit disco, AugustinViziru si Aurora vor dansa cha-cha, Cove si Claudia vor avea de executat vals,iar Florin Piersic jr. si Alina vor interpreta charleston. Toate dansuriletrase la sorti vor avea o tema comuna pentru toate perechile, iar vineri temava fi una romantica si plina de senzualitate: Romeo si Julieta. Perechea careva demonstra in platoul emisiunii tema Romeo si Julieta va fi cea formata dinindragaostitii dansatori Elena Voscoboinic, cea care a dansat in concursalaturi de Radu Valcan si iubitul ei Dima, membru al baletului emisiunii“Dansez pentru tine”, coordonat de Edi Stancu.

Al doileastil de dans al editiei va fi unul complex, cabaret, care va provoca perechilela un mix de dans, actorie si expresivitate. Perechea care va veni in platoulemisiunii sa exemplifice cabaretul va fi cea castigatoare din sezonul alzecelea: Octavian Strunila si Ella Dumitru.

Una dintreperechile care au facut istorie la “Dansez pentru tine”, Andreea Balan siPetrisor Ruge, revine in platou pentru a realiza un dans in scop umanitar.

TelespectatoriiPro Tv vor avea insa cea mai grea misiune a serii. Ei vor avea de ales intreperechile dueliste, Lavinia si Decebal si Liviu Varciu, in locul lui CostinSforaru, si Madalina, trimitand sms la 1322 cu textul “Lavinia” sau“Costin”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-11-28

Mai multe imagini:
Ce stiluri de dans au tras la sorti concurentii de la ‘’Dansez pentru tine’’
zoom
Ce stiluri de dans au tras la sorti concurentii de la ‘’Dansez pentru tine’’
zoom
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...