2018-12-18 21:20


Ce tratamente ciudate folosesc vedetele

 |  21:00
Ce tratamente ciudate folosesc vedetele

Când vine vorba de frumuseţe, divele sunt în stare de orice pentru ca timpul să nu-şi lase amprenta asupra pielii lor. Pentru a amâna cât de mult se poate vizita la chirurgul estetician, vedetele de top investesc averi în tratamente cosmetice pe cât de sofisticate, pe atât de ciudate.

Aleasă ani la rând una dintre cele mai frumoase femei din lume, Eva Longoria face orice pentru a se menţine în top, chiar şi să-şi păstreze pielea fină şi fără riduri cu ajutorul cremelor ce au în compoziţie placenta umană. Acelaşi tratament cosmetic, numit „Placental”, aplică şi Madonna din dorinţa de a scăpa de riduri, divele plătind câteva sute de dolari pentru un borcan cu 30 ml din această cremă despre care se spune că face minuni. Se spune că şi Charlie Chaplin ţinea ridurile la distanţă cu ajutorul unor creme făcute din placenta de oaie.

Demi Mooremerge de detoxifiere şi consideră că primul pas către o siluetă de invidiat, o piele de bebeluş şi un tonus de sportiv este eliminarea toxinelor din organism cu ajutorul lipitorilor. „La început, lipitorile sunt aplicate în zona ombilicală. E destul de greu de suportat. Stai şi te uiţi cum creaturile se umflă din ce în ce mai tare cu sângele tău, până în momentul când, bete de atâta sânge, se rostogolesc ca şi cum ar ieşi împleticindu-se dintr-un bar. Lipitorile îţi curăţă sângele. Au o enzimă pe care, în momentul în care te înţeapă, o eliberează în sistemul tău sangvin. De obicei, sângerezi destul de puţin”, spune actriţă.

După trei naşteri, Angelina Jolie are nevoie de tratamente minune pentru îndepărtarea vergeturilor şi s-ar părea că a găsit soluţia salvatoare: caviarul. O cremă de 50 de ml o costă 400 de dolari, însă actriţă susţine că merită toţi banii pentru că îi redă fermitatea pielii, o hidratează şi o scapă de iritaţii. De beneficiile caviarului se mai bucura şi Jennifer Lopez şi Kate Moss, care cheltuiesc anual sume exorbitante pentru a se da pe întreg corpul cu cremă pe bază de caviar, la fel şi Sharon Stone, Madonna, Sophia Loren, Victoria Beckham, Kate Beckinsale.

Halle Berryadora cafeauna, însă nu numai în cană, ci şi în produsele cosmetice. Actriţa spune că unul dintre cele mai bune produse exfoliante pe care le-a folosit vreodată este cafeaua proaspăt râşnită cu care îşi masează întreg corpul. Dincolo de îndepărtatea celulelor moarte, cafeaua are şi efecte anticelulitice.

Mel Gibson are nevoie de o minte limpede atunci când joacă poker şi susţine că un unguent urât mirositor, făcut din creier de vacă, îl ajuta să se concentreze mai bine. Totodată, substanţa care intră în componenţa acestui unguent este folosită pentru tratarea depresiei şi demenţei, actorul recunoscând că a intrat la andropauză şi că este mereu deprimat.

Jennifer Aniston şi Reese Witherspoon au renunţat la hrana solidă şi mănâncă piureuri pentru bebeluşi. Deşi această dietă dă rezultate rapide şi topeşte kilogramele cât ai zice peşte, una dintre consecinţele acestui regim alimentar este diareea.

Recunoscută pentru dantura perfectă, Catherine Zeta-Jones infirmă folosirea unor tratamente costisitoare şi mărturiseşte că secretul dinţilor săi albi ca neaua este piureul de căpşuni şi bicarbonat pe care îl foloseşte de trei ori pe zi în locul pastei de dinţi.

Teri Hatchertoarnă vin roşu în apă de baie, pentru tonifierea şi catifelarea pielii, pentru a-i creşte elasticitatea şi viteza de regenerare.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-07-20

Mai multe imagini:
Ce tratamente ciudate folosesc vedetele
zoom
Ce tratamente ciudate folosesc vedetele
zoom
Ce tratamente ciudate folosesc vedetele
zoom

loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...