2017-01-24 23:22


Ce vedete preferă bronzul artificial

 |  21:00
Ce vedete preferă bronzul artificial

Dacă vedetele internaţionale nu sunt niciodată prea slabe, cele autohtone nu pot fi niciodată prea bronzate. Astfel că, fără să ţină cont de riscurile la care se expun, acestea consideră că este obligatoriu să intre la solar, pe motiv că trebuie să aibă grijă de imaginea lor. Vă prezentăm mai jos lista vedetelor noastre pentru care bronzul e sfânt.

Sânziana Buruiană a avut probleme grave din cauza bronzului artificial. După câteva şedinţe, să constate că îi apar pete pe sâni, moment în care a renunţat la solar şi a hotărât să rămână la încetul, dar mai sănătosul bronz natural.

Cosmina Păsărin a păţit şi ea ceva asemănător, în urma şedinţelor la solar apărându-i zone depigmentate. Medicul i-a interzis şedinţele de solar, iar acum Cosmina recurge la metoda tradiţională care, dacă e să judecăm după imaginile de la plaja de nudişti, îi place la fel de mult, dacă nu mai mult ca şedinţele sub lampa UV.

Diana Niculescu adoră solarul, în urma exceselor fiind avertizată că supraexpunerea grăbeşte îmbătrânirea. De când a născut însă, Diana a renunţat la excese, iar frumuseţea naturală îi vine mult mai bine.

Daniela Gyorfi mărturiseşte că nu merge regulat la solar, dar că pentru apariţiile la tv are nevoie de o nuanţă mai închisă a pielii. Interpreta are un corp de invidiat şi admite că nu îi place culoarea deschisă a pielii şi a tenului său, motiv pentru care apelează la bronzul artificial.

Chiar dacă nuanţa naturală a pielii ei este deja visul oricărei femei care adoră bronzul, Anda Adam este o clientă regulată a solarului. Se pare însă că Andei îi plac contrastele puternice şi că foloseşte responsabil solarul.

Gina Pistol recurge la o soluţie preluată direct de la Hollywood, folosind o soluţie cu ingrediente organice şi acid hialuronic pentru a-i conferi pielii sale bronzul pe care şi-l doreşte. De ceva ani însă, la Hollywood este la modă să fugi de soare unde vezi cu ochii, iar look-ul bronzat nu mai este o prioritate.

Chiar dacă solarul e o metodă tentantă de bronz, riscurile pe care acest procedeu le implică nu sunt deloc de neglijat. Cancerul de piele e unul dintre motivele pentru care trebuie avută mare atenţie, deoarece frecventarea exagerată a solarului poate declanşa apariţia acestei boli grave. Persoanele specializate trag semnale de alarmă în acest sens, suţinând vehement că din saloanele de bronzat nu trebuie să lipsească aparatura testată în ceea ce priveşte lungimea de undă a radiaţiei emise. Subliniază, de asemenea, faptul că aceste saloane nu ar trebui să funcţioneze în absenţa unui medic sau asistent medical care să constate dacă persoana respectivă poate să se supună bronzului artificial fără efecte adverse. În ce priveşte persoanele cu tenul foarte deschis la culoare sau care au multe aluniţe, trebuie evitată atât expunerea la soare, cât şi şedinţele la solar, deoarece riscului apariţiei cancerului de piele este mult mai mare.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-11-02

Mai multe imagini:
Ce vedete preferă bronzul artificial
zoom
Ce vedete preferă bronzul artificial
zoom
Ce vedete preferă bronzul artificial
zoom

Ce vedete preferă bronzul artificial
zoom
Ce vedete preferă bronzul artificial
zoom

TAGURI: vedete, bronz artificialComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image