2019-03-23 17:16


Ceilalţi actori nu l-au vrut! Mel Gibson a pierdut rolul din “The Hangover 2”

 |  16:39
Ceilalţi actori nu l-au vrut! Mel Gibson a pierdut rolul din “The Hangover 2”

Actorulaustralian Mel Gibson a ratat şansa de a juca în partea a doua a comediei"Marea mahmureală/ The Hangover 2", în urma obiecţiilor formulate deceilalţi actori din distribuţia filmului, a anunţat, joi, regizorul peliculei,citat de Reuters.

RegizorulTodd Phillips şi reprezentanţii studiourilor Warner Bros au anunţat, laînceputul săptămânii, că Mel Gibson va interpreta rolul unui specialist în artatatuajelor în comedia "The Hangover 2". După câteva zile însă, ei aufost nevoiţi să retragă oferta făcută actorului australian. "Cred că Melar fi fost minunat în acest rol şi am beneficiat de sprijinul total oferit destudiourile Warner Bros. Însă mi-am dat seama că realizarea unui filmreprezintă un efort colectiv, iar această decizie trebuie să fie pe deplinsprijinită de actorii din distribuţie şi de membrii echipei de filmare", adeclarat Todd Phillips, într-un comunicat emis împreună cu studiourile WarnerBros.

"TheHangover 2" îi va aduce din nou împreună pe marile ecrane pe ZachGalifianakis, Bradley Cooper, Ed Helms şi Justin Bartha, care au interpretat înfilmul din 2009 rolurile a patru prieteni plecaţi într-o călătorie plină deperipeţii la Las Vegas, pentru a organiza o petrecere a burlacilor. Încontinuarea acestei comedii, care a avut un imens succes de casă, acţiunea seva petrece la Bangkok. Todd Phillips va asigura şi de această dată regiafilmului.

Lansarea “Beaver”, amânată dindin cauza scandalurilor amoroase

Lansareaurmătorului film în care joacă Mel Gibson, comedia "Beaver", regizatăde Jodie Foster, a fost amânată de compania Summit Entertainment din cauzascandalurilor care au afectat viaţa personală a actorului, anchetat pentru opresupusă agresiune comisă asupra fostei sale iubite, Oksana Grigorieva.

În anii'90, Mel Gibson a fost unul dintre cei mai populari şi mai bine plătiţi actoridin lume. El a câştigat două Premii Oscar, la categoriile "cel mai bunregizor" şi "cel mai bun film", în 1995, cu pelicula "Inimăneînfricată". Celebrul regizor al filmelor "Patimile luiHristos" şi "Apocalypto" a revenit în ianuarie pe marile ecrane,după o pauză de opt ani, cu rolul din thrillerul "Edge of Darkness".

Comedia "Marea mahmureală/ TheHangover", lansată pe marile ecrane în iunie 2009, a avut încasări de467,4 milioane de dolari pe plan mondial.

Aparut in:

Ultima modificare in data de :638946-01-13
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...