2019-03-22 04:46


Celebru realizator de televiziune revine în radio

 |  19:23
Celebru realizator de televiziune revine în radio

După ce a părăsit postul de televiziune B1tv, Cătălin Striblea a decis să se întoarcă la prima sa dragoste: radioul. Îndrăgitul jurnalist va face echipă cu Bogdan Miu pentru a realiza Matinalul de la DigiFM.

Matinalul prezentat de Bogdan Miu şi Cătălin Striblea poate fi ascultat, de luni până vineri, de la 06:30 la 10:00, la Digi FM.

Celebru realizator de televiziune revine în radio
zoom
Cătălin Striblea a declarat de mai multe ori că radioul este marea sa dragoste: „Mi-am dorit să mă întorc în radio şi mă bucur mult ca acest lucru se întâmplă la matinalul Digi FM. Echipa de aici şi-a propus să construiască cel mai important radio din România, iar eu sunt sigur că putem face acest lucru. De asemenea, sunt onorat să mă alătur unui proiect de presă cu prestigiu, care resetează piaţa media din Romania. Mă bucur că mă reîntalnesc cu Bogdan, mai ales că în urma cu ceva ani ne propusesem să realizam un proiect comun. Iată, avem acum ocazia. Cred că împreună vom face o emisiune de dimineaţa, în care - şi la radio - informaţia o să revină la putere.” a spus Striblea pentru Paginademedia.ro.

Cătălin Striblea şi-a început cariera de jurnalist în urmă cu 20 de ani, la Radio Unison din Vaslui. Şi-a continuat cariera în televiziune la Realitatea TV, RTV şi B1 TV. A fost şi jurnalist BBC.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-02-19

TAGURI: realizator tv, catalin striblea, digifm, bogdan miu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


SIRENU LU' MOS ION ROAITă
20 Feb 2016

Foarte bine, domnule Striblea, ca ai plecat de la "la-be-unu", din gashka cheliosilor stupizi si acri precum fierea !
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...