2018-12-15 08:59


Celine Dion a pozat NUD pentru revista Vogue

 |  09:33
Celine Dion a pozat NUD pentru revista Vogue

La 49 de ani, Celine Dion a pozat nud pentru revista Vogue. Revista va publica un articol intitulat "Celine Takes Couture", în care cântăreața va vorbi despre creațiile vestimentare pe care le poartă în timpul turneelor.

"Iată un fapt gol-goluț la care să vă gândiți în timp ce Celine Dion se schimbă între două concerte: în ultimii cinci ani ea a purtat aproape numai haute couture pentru spectacolele ei (din Las Vegas și în actualul mini-turneu din Europa)", a postat Vogue pe Instagram sub o fotografie cu Dion goală.

"Ea cântă cel puțin două ore pe noapte, cinci sau șase nopți pe săptămână, dansând și făcând reverențe, în general gesticulând fără întrerupere, în creații delicate concepute numai pentru o defilare pe un podium sau un pe covor. Armani Prive, Schiaparelli, Giambattista Valli, Versace... sunt numai câteva nume de pe listă", a adăugat revista în postare, potrivit Agerpres.

Celine Dion a stat între redactorul șef al Vogue, Anna Wintour, și directorul creativ din domeniul digital, Sally Singer, la prezentarea Dior de luni, potrivit media americane.

Cântăreața și-a început mini-turneul în Europa la Copenhaga, Danemarca, în luna iunie. Turneul promovează ultimul ei album în limba franceză, "Encore un soir", și se încheie la 5 august, cu un concert la Glasow, în Scoția.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-08

Mai multe imagini:
Celine Dion a pozat NUD pentru revista Vogue
zoom

TAGURI: celine dion, nud, reviste vogue
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LEVST.
06 Iul 2017

Parastas de 3 ani, in stil canadian!(pentru raposatul Rene)
Random imageUltimele stiri


loading...