2018-12-16 17:57


Celine Dion, în doliu, alături de copii. Imagini de la Ceremonia de adio pentru Rene Angelil

 |  13:05
Celine Dion, în doliu, alături de copii. Imagini de la Ceremonia de adio pentru Rene Angelil

Într-o ceremonie publică, cu mare fast, Celine Dion și-a luat adio de la soțul său, Rene Angelil. Alături de mii de oameni, fani, prieteni și familie, cântăreața a adus un ultim omagiu celui care i-a stat alături timp de 21 de ani în biserica Notre Dame din Montreal, acolo unde cei doi s-au căsătorit.

Celine a intrat în biserică de mână cu cei trei fii, Rene Charles, de 14 ani și gemenii de 5 ani, Nelson și Eddy. Cântăreața era îmbrăcată în negru, cu un voal negru pe față și a depus la sicriul soțului ei un buchet de lăcrămioare, scrie revista People.

Fiul cel mare, Rene Charles a rostit și câteva cuvinte la căpătâiul tatălui său: "Tată, îți promit aici că toți ne vom ridica la standardele tale".

În semn de onoare, steagurile Canadei au fost coborâte în bernă pe clădirile guvernamentale, un gest rar pentru managerul decedat.

Celine, de 47 de ani, a oferit și câteva declarații revistei People:

"Susținerea pe care am primit-o este o binecuvântare. Înțeleg că cariera mea a fost, într-un fel, opera lui, cântecul lui, simfonia lui. Idea de a abandona l-ar fi rănit profund. Mi-am dat seama că, dacă el ne părăsește, eu trebuie să continui fără el, pentru el" a mărturisit Celine Dion în timpul nopții de priveghi, acolo unde cântăreața a stat lângă soțul său și a primit miile de oameni care au venit să-și prezinte condoleanțele.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-25

GALERIE MEDIA


Derniers adieux : Les funérailles de René Angélil ont pris fin sur la chanson « Pour que tu m'aimes encore ».

Posted by Le Téléjournal 18 h on 22 Ianuarie 2016

TAGURI: celine dion, rene angelil, ceremonie de inmormantare, montreal
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...