2018-12-14 00:31


Celine Dion, omagiu emoţionant pentru francezi

 |  17:17
Celine Dion, omagiu emoţionant pentru francezi

Celine Dion a adus duminică un omagiu emoționant victimelor atentatelor de la Paris în cadrul galei American Music Awards de la Los Angeles, interpretând în franceză piesa "L'Hymne a l'amour" a celebrei Edith Piaf.

Cântăreața canadiană a interpretat piesa clasică din muzica franceză în prezența unui număr mare de celebrități, la o săptămână după atentatele soldate cu 130 de morți și câteva sute de răniți, transmite Agerpres.

Mulți spectatori erau în lacrimi în fața scenei pe care Celine Dion cânta melodia, îmbrăcată într-o rochie neagră, având în fundal un ecran cu Turnul Eiffel luminat în culorile Franței și parizieni așezați la mese, pe terase, imagini devenite simbol pentru capitala franceză după seria de atentate din 13 noiembrie.

Celine Dion a fost întâmpinată pe scenă de actorul și muzicianul american Jared Leto, care a declarat că a cântat în acest an cu grupul său rock "Thirty Seconds to Mars" la Bataclan, sală de spectacole unde s-a înregistrat cel mai mare număr de morți în atentatele revendicate de Statul Islamic. În afară de cei 130 de morți, a continuat Leto, "alte 7 miliarde de oameni vor fi marcați pe viață de această tragedie odioasă și fără sens".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-23

GALERIE MEDIA

Citeste si:
Drama pe care o trăieşte Celine Dion: „Rene îmi spune că vrea să moară în braţele mele”
Dramă! Soțul cântăreței Celine Dion a rămas fără limbă
Rene, soţul lui Celine Dion, a fost operat de cancer în gât

TAGURI: celine dion, victime, paris, atac terorist
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...