2018-12-13 20:01


Celion Dion e în doliu. Soțul ei a pierdut lupta cu cancerul

 |  23:40
Celion Dion e în doliu. Soțul ei a pierdut lupta cu cancerul

După mulți ani de luptă cu boala, după tratamente îndelungate și unele promițătoare, Rene Angelil, soțul îndrăgitei cântărețe Celion Dion, s-a stins din viață la vârsta de 73 de ani, joi dimineață.

"Rene Angelil, de 73 de ani, a trecut în neființă în această dimineață în casa sa din Las Vegas, după o luptă lungă și curajoasă cu cancerul. Familia cere ca discreția să le fie respectată în aceste momente, mai multe detalii urmând să fie oferite mai târziu" se precizează în comunicatul de presă al familiei, apărut în revista People.

Angelil a fost cel care i-a ghidat întreaga carieră soției sale, i-a fost mentor și a fost tatăl celor trei copii ai săi- Rene Charles, de 14 ani și cei 2 gemeni de 5 ani, Nelson și Eddy.Într-un interviu absolut emoționant din USA Today din luna august 2015, Celine Dion spunea: "Am întrebat doctorii de mai multe ori - cât mai are, trei săptămâni, trei luni? Rene vrea să știe. Dar ne-au spus mereu că nu se știe. Rene îmi spune: Vreau să mor în brațele tale. Ok, bine, voi fi acolo, vei muri în brațele mele." povestea, cu lacrimi în ochi, Celion Dion.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-14

GALERIE MEDIA


TAGURI: celion dion, rene angelil decedat, rene angelil cancer
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...