2019-02-16 05:28


Cher vrea să regizeze filme la bătrâneţe

 |  16:48
Cher vrea să regizeze filme la bătrâneţe

Cântăreaţaşi actriţa Cher a declarat că vrea să treacă în spatele camerei de filmat, caregizor, în momentul în care va fi prea bătrână pentru a mai apărea în filme,potrivit contactmusic.com.

Actriţaîn vârstă de 64 de ani nu vrea să se retragă, pentru moment de pe marele ecran,dar, când va fi prea bătrână, ar vrea să treacă în spatele camerei de filmat.

"Bunicamea tocmai a murit la 96 de ani şi arăta bine, iar mama mea are 84 de ani şiîncă arată foarte bine, aşa că voi continua. Iar când nu voi mai arăta aşa, voiface altceva. Vreau oricum să regizez filme - asta este ceea ce îmi doresc cuadevărat. De ce continuu să lucrez? Este ca şi cum i-ai spune lui Picasso «aipictat suficient, ai creat destul, nu mai ai ce să faci». Îmi place ceea ce facşi voi face în continuare acest lucru, atât timp cât pot", a spus ea.

Actriţaşi cântăreaţa Cher - care poate fi văzută alături de Christina Aguilera în nouaproducţie "Burlesque" - analizează posibilitatea de a juca şi alteroluri, dar recunoaşte că actoria este o slujbă grea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638952-03-19
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...