2017-01-22 01:51

MONDEN


Chilian: Dacă eşti modest şi laşi să te conducă o curvă, toate curvele ţi-o iau înainte!

 |  13:28
Chilian: Dacă eşti modest şi laşi să te conducă o curvă, toate curvele ţi-o iau înainte!

Nervos pe sitemul care conduce România, Florin Chilian şi-a vărsat nervii pe pagina personală de Facebook. Cântăreţul nu înţelege cum unii îşi permit să mânânce tot ce-şi doresc în timp ce alţii mor de foame. Artistul este revoltat pe conducerea ţării, pe sistemul sanitar, având în vedere că zilnic mor copii în spitale.

Chilian s-a revoltat, miercuri, după ce a auzit la o emisiune tv cum un invitat a spus: "Dom'le un om de valoare trebuie să stea în banca lui, să fie modest!".

"F***-ţi modeştii mă-tii! Păi nu râde, măi, că dacă eşti modest şi laşi să te conducă o curvă, toate curvele ţi-o iau înainte, păi fac ceva pe modestia ta! Că nu-i momentul să fim modeşti. Mor copiii în spitale, sunt copii bolnavi de cancer, care n-au medicamente de doi ani şi tu dobitocu' dracului eşti modest?", a fost reacţia lui Florin Chilian pe Facebook.

În urmă cu două zile, când a auzit că Emil Boc a demisionat, cântăreţul ne-a declarat: "L-au arestat pe Boc? Că dacă doar a căzut şi nu a fost şi arestat, a căzut degeaba. Trebuie arestat, nu doar exclus din funcţie. Noii miniştri dacă nu vor face asta trebuie aretaţi pentru complicitate. Atunci când se predă ministeriatul, se face o inventariere a activităţii sale atât timp cât a fost în funcţie şi în cazul lui, trebuie să culmineze cu o arestare".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-01-17

TAGURI: Florin_Chilian, sistem, modestComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

MIHAI
08 Feb 2012

In ROMANIA, nu cred ca va exzista o lege cu privire la RASPUNDEREA MINISTERIALA. Ar fi nemaipomenit sa poata fi trasi la raspundere si pedepsiti politicienii care au avut functii de conducere si care in timpul mandatului, prin masurile luate de ei, au produs mari suferinte oamenilor de rand. Nu, ei pot fi pedepsiti doar la VOT si de multe ori votul nu-i afecteaza, pentru ca ei au multi bani pentru a cumpara voturi, s-au le recupereaza prin FURT si iar ajung in functii mari si iar savarsesc aceleasi fapte si iar si iar isi vor bate joc de popor.
MOROMETE
09 Feb 2012

Indignarea şi-n multe cazuri revolta ce cuprinde o parte din românii de rând, şi nu numai, se face din ce în ce mai simţită. Oamenii care mai au ceva suflet în ei, nu pot rămâne insensibili când văd semeni de-ai lor că se zbat efectiv în sărăcie, lipsuri şi neajunsuri de mai toate felurile, deşi, mare parte din ei muncesc, sunt cinstiţi şi cu frica celui de sus. Sunt, încă, români care-şi cresc şi educă copii după principiile bunului simţ şi al celor cu adevărat 7 ani de acasă. Cinste lor. Cealaltă categorie, parcă din ce în ce mai numeroasă, a piţipoancelor, beizadelelor, amantelor, manechinelor şi formatorilor de opinie de la televiziile comerciale, trai neneaică. Nici o grijă a zilei de azi, mâine sau poimâine. Se descurcă într-un fel, că doar deaia este ecomomie de piaţă. Nu ?

Adauga un comentariu

Random image