2016-10-22 23:10

MONDEN


Chitaristul trupei Black Sabbath, diagnosticat cu cancer limfatic

 |  13:01
Chitaristul trupei Black Sabbath, diagnosticat cu cancer limfatic

Legendara trupă rock Black Sabbath, care urma să se întrunească pentru un album, are din nou probleme, după ce Tony Iommi, chitaristul trupei, a fost diagnosticat cu cancer limfatic în stadiu incipient, potrivit unui mesaj postat luni pe site-ul oficial al artistului."Iommi colaborează cu medicii săi în această perioadă pentru a pune la punct cea mai bună strategie de tratament. Iron Man al rock & roll-ului a rămas neînvins şi hotărât să obţină o vindecare completă", se spune în acel mesaj. "Colegii săi de trupă ar dori ca toată lumea să îi trimită vibraţii pozitive în această perioadă", se mai spune în mesajul postat pe site-ul lui Iommi, precizându-se că noul album va fi lansat, în pofida acestor probleme, în toamna acestui an. Membrii din componenţa originală a trupei britanice au anunţat în noiembrie că trupa Black Sabbath se va reuni în componenţa de la începuturi, incluzându-l pe Ozzy Osbourne în calitate de solist, cu ocazia lansării primului album din ultimii 33 de ani. Veneranii rockeri se vor muta de la Los Angeles la Londra, pentru a putea să lucreze cu Iommi, în perioada în care acesta va urma tratamentul anticancer. Iommi, în vârstă de 63 de ani, este membru fondator al trupei Black Sabbath, una dintre cele mai de succes formaţii hard rock din istoria genului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-11-29

TAGURI: Black Sabbath, probleme, cancer limfatic, chitaristComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Iohannis neagă orice implicare în dosarul Black Cube Președintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, că nici el și nici Președinția nu au fost... 21 Oct 2016 | (1)
DOCUMENT: Rolul lui Dan Adamescu în acțiunile ”Black Cube” Prima actiune Black Cube, din martie 2015, al carei beneficiar era Dan Adamescu, avea ca nume de... 03 Oct 2016 | (2)