2019-05-25 20:47


Christina Aguilera îşi serbează ziua de naştere la petrecerea de Revelion

 |  15:47
Christina Aguilera îşi serbează ziua de naştere la petrecerea de Revelion

Christina Aguilera plănuieşte o mare petrecere de Revelion pentru a-şiserba şi ziua de naştere, cântăreaţa împlinind 30 de ani pe 18 decembrie, dar afost prea ocupată în acea perioadă pentru a sărbători, potrivitcontactmusic.com.

Aguilera, care a împlinit 30 de ani pe 18 decembrie, afost prea ocupată cu promovarea filmului "Burlesque: Vis împlinit",în care joacă alături de Cher, pentru a sărbători cu familia şi prietenii.

Astfel, în seara de Revelion va fi "marea petrecere" de ziua ei,vedeta considerând că, odată cu împlinirea vârstei de 30 de ani, începe"următorul capitol" din viaţa ei.

"A avea 30 de ani e mai bine decât să ai 20, vă spun eu. Lecţiile pecare le-am învăţat şi felul în care am evoluat sunt incredibile", adeclarat artista.

Anul 2010 a fost unul plin de evenimente pentru Christina Aguilera, cares-a despărţit de soţul ei, Jordan Bratman, în octombrie, ieşind în public cunoul iubit, Matt Rutler, o lună mai târziu. Tot în noiembrie, Aguilera a primito stea pe bulevardul celebrităţilor din Los Angeles - Hollywood Walk of Fame. Totodată, ea s-abucurat de critici favorabile pentru primul ei rol principal într-un film,putând fi văzută alături de Cher în "Burlesque: Visîmplinit".

Christina Aguilera, care a devenit celebră cu hitul "Genie in aBottle", a câştigat patru premii Grammy, un Latin Grammy şi a vândut peste46 de milioane de albume pe plan mondial.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638952-08-28
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


STARBAG