2018-11-18 20:38


Cine au fost cei doi mari câștigători de la American Music Award

 |  11:09
Cine au fost cei doi mari câștigători de la American Music Award

Bruno Mars a câștigat șapte trofee la gala American Music Awards (AMAs), desfășurată duminică seară, unde portoricanul Luis Fonsi cu celebrul său hit 'Despacito' a triumfat la rândul său cu două premii

Bruno Mars a câștigat trofeul pentru cel mai bun artist al anului, cel mai bun videoclip ('That's What I Like'), artistul masculin favorit, albumul favorit ('24K Magic'), artistul masculin favorit de soul/R&B și albumul favorit de soul/R&B.

Fonsi și hitul său 'Despacito' au triumfat la categoriile colaborarea anului (alături de Daddy Yankee și Justin Bieber) și cântecul favorit de pop/rock. Totuși, ciudat că el nu a obținut trofeul și pentru clipul latino al anului și nici pentru cel mai bun artist latino al anului, care i-au fost acordate cântăreței columbiene Shakira.

Nominalizările la American Music Awards se bazează pe registrul vânzărilor de albume și de piese online, difuzările la radio și în 'streaming' evaluate de publicația Billboard și de partenerii săi Nielsen Music și Next Big Sound. Câștigătorii sunt însă aleși de fani.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-11-20

TAGURI: bruno mars, luis fonsi, despacito, american music awards, premii, castigatori
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...