2019-01-23 22:12


Cine este câştigătoarea «Bravo, ai stil!» 2017

 |  17:38
Cine este câştigătoarea «Bravo, ai stil!» 2017

Marisa Paloma câştigat, sâmbătă, finala emisiunii "Bravo, ai stil", învingându-le, în finală, pe Andreea şi Adela. Aşadar, Marisa a primit titlul de "Cea mai stilată femeie din România" din partea unui juriu format din Maurice Munteanu, Iulia Albu, Raluca Bădulescu şi Răzvan Ciobanu, dar s-a ales şi cu un cec de 100.000 de lei şi cu şansa de a lucra în televiziune.

Marisa Paloma Estephanie Brânzaru, 20 de ani, s-a născut la Madrid și locuiește în Slatina. A absolvit în 2015 Colegiul Ion Minulescu Slatina, iar în present este studentă la Design Vestimentar – Universitatea Națională de Arte București.

Marisa visează la prima ei colecție de haine, potrivit Click.ro.

"Ieri s-a terminat un drum lung, plin de suișuri și coborâșuri. Au fost șapte luni pline de evenimente în care am cunoscut oameni minunați, am trecut prin momente foarte grele sau atât de frumoase încât nu le-aș putea descrie în cuvinte. Am intrat în tot felul de belele, am făcut boroboațe, am fost atacată, lăudată, apreciată sau arătată cu degetul. Am adunat victorii și înfrângeri, am crescut, am învățat, m-am maturizat.

Toată această experiență extraordinară a fost posibilă pentru că voi ați sacrificat pentru mine în fiecare săptămână unul, două sau nenumărate voturi, doar pentru că ați crezut în mine. VOI mi-ați oferit posibilitatea să parcurg acest drum, voi m-ați păstrat pe linia de plutire atunci când am fost la un pas de a fi eliminată și iată că într-un final, voi ați DECIS ca eu să fiu învingătoarea. Îmi este foarte greu să redactez un mesaj de mulțumire, pentru că nu pot să exprim cu adevărat ceea ce simt. Ați fost pentru mine ca o armată de îngeri păzitori. Fiecare dintre voi în parte și toți împreună, invincibila #marisateam

Voi ați crezut în mine atunci când mulți alți apropiați mie au încetat să o mai facă și le-am demonstrat împreună că merităm!

Nu în ultimul rând vreau să mulțumesc echipei Kanal D care a demonstrat profesionalism și echidistanță pe toată durata competiției! Este echipa alături de care mă voi alătura cu bucurie!! Mulțumesc Cătălin, mulțumesc Serap, mulțumesc tuturor(de acum) colegilor mei!!⭐️

Vă iubesc din suflet și vă promit că nu o să vă dezamăgesc. Și cât de curând aș vrea să ne vedem din nou, așa cum am făcut ieri în Herăstrău (a fost tare răăăău!!) Sunteți super! Am luptat și am așteptat mult momentul acesta!", a scris Marisa pe pagina sa de Facebook.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-30

TAGURI: bravo ai stil, castigatoare, premiu, marisa paloma, iulia albu, ciobanu, badulescu, adela
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...