2017-01-24 01:03


Cine a plecat acasă cu un Glob de Aur

 |  21:00
Cine a plecat acasă cu un Glob de Aur

George Clooney şi Meryl Streep au câştigat câte un Glob de Aur la ceremonia de anul acesta, petrecută în Los Angeles. Clooney a fost desemnat Cel mai bun actor într-o dramă, pentru filmul “The Descendants”, iar Meryl Streep a primit un Glob de Aur pentru Cea mai bună actriţa într-o dramă, în filmul “The Iron Lady”. Pe covorul roşu a călcat toată suflarea marilor actori de la Hollywood, printre care Angelina Jolie şi Brad Pitt, Johnny Depp, Antonio Banderas şi Salma Hayek, Jodie Foster, Madonna, Charlize Theron sau Nicole Kidman.

O noapte memorabilă au petrecut în Los Angeles starurile de la Hollywood, prezente cu mic, cu mare, la unul dintre cele mai importante evenimente cinematografice din lume, decernarea Globurilor de Aur 2012, un precursor al Oscarurilor de pe 26 februarie. Apariţii extraordinare, rochii diafane, diamante şi zâmbete mai mult sau mai puţin sincere au făcut deja înconjurul pământului, rochiile divelor care au păşit pe covorul roşu fiind intens analizate de criticii de modă din lumea întreagă. George Clooney a avut un motiv în plus de bucurie, fiind numit Cel mai bun actor al anului într-o dramă, “The Descendans”, filmul în care a jucat acesta primind totodată şi Globul de Aur pentru Cel mai bun film, la categoria dramă, al treilea trofeu pentru actorul de 51 de ani. “The Artist” este filmul care a dominat ediţia a 69-a a galei câştigând trei trofee, printre care cel pentru Cel mai bun film de comedie şi îndreptându-se cu paşi siguri către câştigarea unui Oscar. Cel mai bun regizor al anului a fost desemnat Martin Scorsese pentru filmul “Hugo”, povestea orfanului Hugo care trăieşte într-o gară pariziană şi încearcă să repare un obiect ciudat, un om mecanic stricat, un dispozitiv cu înfăţişarea unui bărbat cu un creion în mână, parcă pregătit să livreze un mesaj de o colosală importanţă. Hugo este convins că, dacă va repara omul mecanic, acesta îşi va putea scrie mesajul. La 63 de ani, Meryl Streep a câştigat al optulea Glob de Aur din cariera ei, pentru Cea mai bună actriţa într-o dramă, de data aceasta.

Cui au revenit trofeele

· Cel mai bun actor - comedie/ musical: Jean Dujardin ("The Artist")

· Cea mai bună actriţă - comedie/ musical: Michelle Williams ("My Week with Marilyn")

· Cel mai bun actor în rol secundar într-un lungmetraj: Christopher Plummer ("Beginners")

· Cea mai bună actriţă în rol secundar într-un lungmetraj: Octavia Spencer ("The Help")

· Cel mai bun lungmetraj animat: "The Adventures of Tintin" - Steven Spielberg

· Cel mai bun scenariu: Woody Allen ("Miezul nopţii în Paris")

· Cea mai bună coloană sonoră: Ludovic Bource ("The Artist")

· Cel mai bun cântec original: "Masterpiece" - Madonna ("W.E.")

· Cel mai bun serial de televiziune - dramă: "Homeland"

· Cel mai bun lungmetraj tv sau miniserie: "Downton Abbey"

· Cea mai bună actriţă într-un lungmetraj tv sau într-o miniserie: Kate Winslet ("Mildred Pierce")

· Cea mai bună actriţă într-un rol secundar într-un serial, film tv sau într-o miniserie: Jessica Lange ("American Horror Story")

· Premiul Cecil B. DeMille pentru întreaga carieră a fost primit de actorul Morgan Freeman

Bine/Prost îmbrăcate

Salma Hayek a fost inclusă pe lista celor mai îndrăzneţe apariţii de anul acesta, actriţa optând pentru o rochie lungă, strălucitoare, foarte decoltată în zona bustului. Charlize Theron a fost lăudată pentru rochia roz, marca Dior, iar Angelina Jolie, una dintre cele mai apreciate apariţii ale serii, a preferat o rochie lungă, Versace. Rozul pal a fost culoarea care a dominat aproape toate rochiile de pe covorul roşu, Mila Kunis şi Natalie Portman preferând negru, respective roz fucsia. Jessica Biel s-a vrut o apariţie diafană şi a ales o rochie din dantelă albă, însă părea mai degrabă o mireasă care se grăbeşte spre altar, şi nu o actriţă care spera la un Glob de Aur.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-02-07

Mai multe imagini:
Cine a plecat acasă cu un Glob de Aur
zoom
Cine a plecat acasă cu un Glob de Aur
zoom
Cine a plecat acasă cu un Glob de Aur
zoom

Cine a plecat acasă cu un Glob de Aur
zoom

TAGURI: globurile de aur 2012, castigatori, vedete, covor rosu, bine/prost imbracateComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image