2018-11-17 04:37


Cine l-a fermecat pe Tudor Chirilă

 |  15:13
Cine l-a fermecat pe Tudor Chirilă

Tutor Chirilă a povestit pe blogul personal, în ce împrejurare a văzut o fată care l-a fermecat. Totul s-a întâmplat în timp ce solistul trupei vama se afla pe Calea Victoriei, peste drum de Muzeul de Istorie. Mai mult, acesta o desrie ca fiind fata visurilor „

"Dincolo de cheiul Dambovitei şi intersecţia cu Splaiul Independenţei se află un bloc turn. Pe bloc atârnă o fată îmbrăcată într-o rochie de vară. Vântul se înghesuie năvalnic în spaţiul dintre bannerul pe care e imprimată fata asta într-o rochie de vară şi pereţii gri ai blocului. Cearşaful prinde viaţă, fata începe să tremure, zâmbind. Pare atât de real încât rămân suspendat cu privirea de zâmbetul ei. Însă repetiţia zâmbetului mă trezeşte curând din visare", a povestit Tudor Chirilă pe blogul personal.

El nu se opreşte aici şi merge înainte cu descrierea tinerei. "Fata continuă să se zbată vesel, prizoniera ghiduşiilor vântului. Corpul ei executa un dans dictat. Mă gândesc la lupta asta acerbă asupra controlului fanteziilor. În câteva secunde, un tremur de cearşaf, declanşează un mecanism care porneşte un film în care fără să-ti dai seama eşti personajul principal alături de o fată care ţi-e aservita, nu? E ea fata fricilor tale, e fata care vindecă spasmele, e fata adevărului? Mă gândesc că merită să te lupţi ca să afli cine eşti. Ca să nu cazi pradă unui cearşaf care zâmbeşte pentru ca foarte curând să n-o mai facă... aici în viaţa reală", mărturiseşte artistul.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639560-03-24

TAGURI: Tudor Chirila, fermecat, fata visurilor, zambet
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...