2018-12-11 15:46


Cine se plimbă şi cine găteşte de Paşte. Vedetele şi-au făcut planuri pentru sărbătoarea Învierii Domnului

 |  18:22
Cine se plimbă şi cine găteşte de Paşte. Vedetele şi-au făcut planuri pentru sărbătoarea Învierii Domnului

Dacă unele vedete aleg să-şi ofere de Paşte câte o vacanţă frumoasă laParis sau în Statele Unite, altele se pregătesc deja să-şi pună şorţul debucătărie şi să înceapă prepararea bucatelor tradiţionale pentru cei dragi. Aflaţi,mai jos, cu vor întâmpina sărbătoarea Învierii Domnului Monica Anghel, Jojo,Mihaela Rădulescu sau Anastasia Lazariuc.

Bucătăreasa desăvârşită, Monica Anghel se pregăteşte intenspentru masa de Paşte, sărbătoare pe care o va petrece acasă, alături defamilie, mai ales că acesta este şi primul Paşte al băieţelului ei, Aviv.“Gătesc pentru toată familia, ouă roşii, opt cozonaci, sarmale de pui în ştevie,tort de brânză cu căpşuni, drob şi friptură de miel!”, ne-a declarat Monica Anghelcare va avea un număr musical surpriză în ediţia specială pentru Paşte aemisiunii “Serviciul Român de Comedie”de la PRO TV, alăturându-li-se astfel foştilor colegi de la Divertis.

În Săptămâna Mare, Jojo schimbă prefixul şi nu putea sărbători împlinireacelor 30 de primăveri decât la Paris, oraşul ei de suflet. “Eu şi Ionuţ vom fi la Paris de ziua mea. Aşa că voi avea ocazia să măbucur realmente de împlinirea a 30 de primăveri într-unul din oraşele mele desuflet. Sper să găsim un loc boem în Montmartre unde să mâncămun millefeuille delicios şi unde să sărbătorim în felul nostru, simplu şiromantic. Eu mi-am serbat întotdeauna ziua de naştere alături defamilie şi de prieteni foarte apropiaţi. Aşa am simţit mereu. Nu ştiu de ce. Poate pentru că au alt farmec şialtă însemnătate. M-am gândit cum aş vrea să împlinesc 30 de ani. E un momentimportant, mai ales pentru o femeie. Şi în mintea, şi în sufletul meu a fostnumai Ionuţ. Aşa că am luat împreună hotărârea să mergem doar noi într-un loccare să-mi placă foarte tare. Et moi, j'adore Paris!!!! Abia aştept să mă plimbpe străzile lui şi să mă bucur de fiecare lucru în parte”, mărturiseşte Jojo.Deşi prima zi de Paşte îi va prinde pe viitorii părinţi tot în capitala franceză,Jojo şi Ionuţ vor recupera a doua zi, când vor ciocni ouă roşii în ţară, cu ceidragi: “Vom fi acasă în cea de-a doua zi de Paşte alături de întreaga familieşi vom sărbători împreună aşa cum am făcut în fiecare an. Mi se pare deosebitfaptul că ziua mea va fi într-unul dintre cele mai speciale weekenduri aleanului. Este, cu siguranţă, un semn foarte bun”, a încheiat Jojo foarte bucuroasă”,mărturiseşte actriţa show-ul “Serviciul Român de Comedie” de la PRO TV.

Marioara Zăvoranu şi-a suflecatmânecile, şi-a pus sorţul de bucătărie şi se laudă că va prepara cea maidelicioasă friptura de miel special pentru masa de Paşte la care speră săajungă şi Oana. Marioara s-a gândit şi la desert şi îi va găti fiicei sale tortde ciocolată, preferatul ei.

Anul acesta, imediat după ce va termina filmările pentru ediţia specială“Land of Jokes” din 24 aprilie, Cristian Greţcu îşi va lua familia şi vamerge la Breaza, la socrii săi, pentru a sărbători Paştele: “După ce terminfilmările la ediţia de Paşte mă sui în maşină, iau familia şi plecăm la socriimei, la Breaza, unde stăm să sărbătorim preţ de o zi sau două, după care, curegret, înapoi la muncă”. Deşi nu are decât câteva zile libere de Paşte,actorul spune că îşi va găsi răgazul să cinstească cum se cuvine această zisfântă. “Prima tradiţie pe care mi se pare esenţial să o respecteste cea a postului din ajun, pentru că este ocazia de a mă pregăti să primesccum se cuvine bucuria Paştelui. Altă tradiţiefrumoasă este mersul la biserică în noptea de Înviere, pentru a lua Lumina...alta, ciocnitul ouălor roşii, cadourile aduse de Iepuraş şi căutatul lor printufişuri, obicei nerecomandat la bloc”, glumeşte actorul de la PRO TV.

Un gurmand declarat şi un bucătar foarte iscusit, Cristian Greţcurecunoaşte că de Paşte este doar ajutor de bucătar, pentru că cinstea şibucuria de a pregăti masă îi revine soacrei sale: ”Eu gătesc cu toate ocaziile,nu numai de Paşte. Şi, ca să fiu sincer, de Paşte găteşte mai ales mama soacră,care este o bucătăreasă excelentă! Eu mă duc acolo ca bucătar-delegat şi maifac câte un preparat, aşa, ca să mă relaxez”, încheie actorul din ”Land ofJokes”.

Mihaela Rădulescu face sacrificii dedragul fiului său, Ayan, şi va petrece Paştele alături de cel mic, dar şi defostul soţ, Elan Schwartzenberg, tocmai în Statele Unite.

Anastasia Lazariuc ne-a spus că vapetrece Paştele în familie, ca de fiecare dată. La masa pe care o va pregătipentru duminică, cântăreaţă o aşteaptă şi pe fiica ei, Ileana, împreună cusoţul şi cei doi copii, şi speră din suflet că aceştia vor reuşi să poată venidin Monaco.

Geanina Varga, prezentatoarea ŞtirilorSportive de la Prima TV, petrece Paştele acasă, împreună cu fiul său, Patrick,pe care l-a învăţat deja tradiţia vopsirii ouălor, însă nu în vopsea cumpăratădin comerţ, ci în sirop de cireşe. “Culoarea obţinută este plină de strălucireşi 100% naturală. Procedură este simplă, iar tot ce trebuie să faceţi este săfierbeţi cireşele în apă, până când se obţine un lichid colorat. Fierbeţi apoiouăle în lichidul astfel obţinut”, mărturiseşte vedeta Prima TV.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-10-25

Mai multe imagini:
Cine se plimbă şi cine găteşte de Paşte. Vedetele şi-au făcut planuri pentru sărbătoarea Învierii Domnului
zoom
Cine se plimbă şi cine găteşte de Paşte. Vedetele şi-au făcut planuri pentru sărbătoarea Învierii Domnului
zoom
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...