2016-10-28 03:55

MONDEN


Ciuhulescu, lecţii de Kangoo Jumps

 |  18:52

Dependentă de adrenalină şi pasionată de orice fel de formă de sport, Roxana Ciuhulescu se poate lăuda că a încercat totul, de la tiroliană la parapantă, de la sky-jet la alpinism şi, mai nou, s-a plictisit de paraşutism şi şi-a luat diploma de instructor de Kangoo Jumps.“M-am molipsit de virusul Kangoo Jumps în urmă cu un an. Odată ce mi-am pus în picioare aceste ghete, aş fi fost în stare să şi dorm cu ele, nu doar să sar pe ele în parcuri, să merg la sală sau să ţopăi prin casă. Am avut norocul s-o întâlnesc pe Kinga Sebestyen, promotoarea acestui sport în România, cea care mi-a băgat acest «virus» în sânge. Kinga a fost cea care mi-a dat curaj să fac acest sport şi datorită ei, weekend-ul trecut am devenit instructor internaţional de Kangoo Jumps”, povesteşte Roxana. Deocamdată timpul nu-i permite să ţină cursuri, însă în primăvară, este hotărâtă să aibă cel puţin o clasă la una dintre cele mai tari săli de sport din Bucureşti.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-08-26

TAGURI: Roxana ciuhulescu, sport, kangoo jumps, parapantă, sky-jet, alpinismComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Gloriile sportului urcă pe un altfel de podium! La invitaţia creatorului de modă Cornel Gache, Victor Hănescu, Marius Novanc, Titi Aur și Hari... 18 Oct 2016 | (0)
Gabriela Szabo: Am cea mai bună strategie pentru revitalizarea sportului din România Gabriela Szabo, fostă campioană olimpică, şi-a depus, vineri, candidatura pentru preşedinţia... 14 Oct 2016 | (0)