2017-01-21 17:34

MONDEN


Claudiu Bleonţ vrea bani pentru interviuri: „M-am săturat să fac muncă patriotică!”. Actorul percepe o taxă de aproximativ 100 de euro pentru a răspunde la întrebările jurnaliştilor

 |  18:23
Claudiu Bleonţ vrea bani pentru interviuri: „M-am săturat să fac muncă patriotică!”. Actorul percepe o taxă de aproximativ 100 de euro pentru a răspunde la întrebările jurnaliştilor

Criza financiară şisalariile mizere din teatru îi determină pe unii actori să-şi schimbe radicalatitudinea vizavi de existenţa lor de zi cu zi. Dacă până de curând, ClaudiuBleonţ răspundea cu amabilitate solicitărilor pentru interviuri, acum, artistulle acceptă tot cu zâmbetul pe buze, dar şi cu o menţiune clară: orice interviuse realizează contra cost. Bleonţ spune că „s-a săturat să facă muncăpatriotică” şi că nu i se pare firesc ca, în Germania, să primească 100 de europentru o discuţie cu un jurnalist, iar în România, să „presteze” pe gratis.

O fi anunţat Emil Boc ieşireaRomâniei din criza financiară, dar Claudiu Bleonţ nu pleacă urechea labalivernele premierului, şi face tot ce îi stă în putinţă pentru a-şi asiguraziua de mâine. Actorul care joacă în prezent în piesa “Burghezul gentilom” dela Teatrul Naţional din Capitală, nu mai e tocmai un gentilom în relaţia cuziariştii. O dată, că îi salută, la conferinţe de presă, cu chiloţii în vine,oferindu-le o imagine cu totul pornografică asupra propriei persoane, şi a douaoară, că îi anunţă cu francheţe că a început să perceapă taxe pentruinterviuri. “Cu mare plăcere vă răspund la întrebări, dar am înţeles că nuplătiţi”, i-a spus Claudiu Bleonţ unei jurnaliste de la o revistă pentru femei,care îi solicitase un interviu. “Nu mai discut decât dacă sunt plătit. De ce,de exemplu, eu pot să dau un interviu la nemţi, pe 100 de euro, iar în Româniasă nu primesc nimic în schimb? Nu mi se pare normal. M-am săturat să fac muncăpatriotică! Unii prestează, şi alţii câştigă, păi e corect aşa?”, a adăugatBleonţ, părând să uite complet de câştigul de imagine pe care îl presupuneapariţia sa într-o publicaţie foarte citită. Lovindu-se de refuzul ziaristei dea plăti pentru interviu, actorul a încheiat conversaţia, grăbit, probabil, sărăspundă la alte apeluri telefonice de la numeroşii reporteri gata să arunce cusutele de euro pentru un interviu cu domnia sa.

Şi ei percep “taxă” pentru interviuri

La sfârşitul anului 2009, lascurt timp după ce a trecut de hopul operaţiei pe creier la care a fost supusă din cauza unuianevrism, Elena Cârstea a făcut faţă cu greu valului de atenţie din parteapresei. Mai bine zis, a făcut spate… Intuind posibilitatea de a-şi rotunjiveniturile secate de costul intervenţiei chirurgicale, cântăreaţa le-a spusjurnaliştilor că nu mai discută cu presa decât pe bani. Preţul unui interviu cuElena Cârstea: nici mai mult, nici mai puţin de 1.500 de euro. Cântăreaţa nu amai ţinut cont de faptul că tocmai presa a fost cea care o ajutase să strângăfonduri suficiente pentru a acoperi costurile piperate ale operaţiei şi aletratamentului urmat într-un spital din Miami, şi nu a mai acceptat să răspundăla nici o întrebare fără să fie plătită.

Nici Adrian Mutu nu se vinde pegratis: surse din mediul redacţiilor centrale ne-au povestit că fotbalistulpercepe un onorariu de câteva sute de milioane de lei vechi pentru a apăreaînr-o publicaţie autohtonă. Cât despre televiziune - dar asta e o altă mâncarede peşte - este deja de notorietate că Monica şi Irinel Columbeanu sau AnamariaProdan solicită bani pentru a-şi expune pe “sticlă” preţioasa imagine.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639247-01-29Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image