2019-01-21 22:45


Coafuri la modă în 2017: părul tuns periuţă şi vopsit roz

 |  18:20
Coafuri la modă în 2017: părul tuns periuţă şi vopsit roz

Buclele lejere sau tunsoarea bob devin o simplă amintire în 2017 pentru că, dacă vreţi să fiţi în tendinţe, trebuie să urmaţi trendurile impuse de cei mai mari hair-stilisti ai lumii reuniţi recent la Salon Internaţional 2016 de la Londra. Aceştia au stabilit deja, pentru anul următor, că părul trebuie tuns periuţă şi vopsit roz sau albastru, coafurile fanteziste, în culori extravagante fiind un must-have în 2017.

Cunoscutul hairstylist Cristi Pascu dezvăluie că, în anul 2017, va continua trendul coafurilor avangardiste în rândul acelor femei care vor să fie cool, ieşite din tipar. Se poartă fie părul tuns foarte scurt, fie coafurile hi-tech, inspirate din modă japoneză.

Hi-Tech şi Harajuku

Oricât v-ar părea de ciudat acum şi de greu de acceptat pentru părul dumneavoastră, în anul care vine veţi vedea frecvent ceea ce acum numim “tunsori ciudate”. Astfel, părul în două culori este un trend în coafura deja trasat de specialişti, iar dacă vă doriţi să fiţi la modă, este necesar să-l adoptaţi şi voi. “Combinaţiile inedite de culori câştiga teren încet şi sigur şi în Europa, iar trendurile prezentate au fost bine primite pe scenă de la Salon Internaţional de la Londra. În 2017 se poartă vopsitul în două sau mai multe nuanţe, care necesită o tehnică foarte bună de execuţie. În trend sunt combinaţii de galben şi roz, gri cu bej sau mov cu alb. Linia tunsorii este arhitecturală, minimalista, astfel încât layerele de culori sunt foarte bine evidenţiate şi efectul de spectaculozitate este garantat”, spune hair-stilistul Cristi Pascu.

Scurt şi extrem

Tunsoare periuţa? Adică părul tuns foarte scurt, mai scurt chiar decât poarta de regulă bărbaţii? Ei bine, da! În 2017 aşa va trebui să cerem atunci când ne facem programare la coafor. Însă nu orice fel de periuţa, ci părul să fie vopsit în nuanţe îndrăzneţe, precum roz, albastru sau arămiu. Însă, dacă vreţi să fiţi cu adevărat în tendinţe şi să întoarceţi privirile celor întâlniţi pe stradă, optaţi pentru două nuanţe, după cum spune Cristi Pascu: “Pentru femeile care îşi doresc o schimbare radicală de look se poartă acum părul tuns foarte scurt, iar combinaţia de două culori de la look-ul anterior se menţine şi aici. Spre exemplu, te poţi tunde periuţa şi partea superioară a coafurii să fie de un bej-aramiu, iar lateralele, tunse foarte scurt, să fie vopsite cu bleu-gri.”

Coafuri rebele şi fanteziste

Buclele de Cosânzeana nu mai au ce cauta în 2017 pentru că locul coafurilor “cuminţi” vor fi luate de unele rebele şi fanteziste, desprinse parcă din animaţiile japoneze. Specialiştii în păr susţin că s-a dus vremea romantismului, acesta fiind înlocuit cât de curând de împletituri şi noduri spectaculoase. Culorile sunt şi ele pe măsură: gri, roz sau bleu trebuie să fie împletiturile Cosânzenelor lui 2017. “Împletiturile pot fi şi altfel decât romantice şi pot pune în evidenţă personalitatea rebelă a purtătoarei. Vorbim despre coafuri de avangarda, purtabile acum pe stradă. Este suficient să-ţi împleteşti părul pe lateral, iar restul să-l poţi prinde în cozi sau noduri, obţinând astfel un look mai mult decât îndrăzneţ. Acest tip de coafură se vede spectaculos pe culori mai deschise sau pastel decât pe culori închise. Recomand astfel vopsirea în nuanţe de blond, gri, roz sau bleu”, mai spune Cristi Pascu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-09

GALERIE MEDIATAGURI: coafuri, moda, 2017, par
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...