2018-02-20 06:06


Codin «Poponeț» Maticiuc, în vizorul ESCROCILOR. Ce a pățit craiul de Dorobanți

 |  11:42
Codin «Poponeț» Maticiuc, în vizorul ESCROCILOR. Ce a pățit craiul de Dorobanți

Metoda "Accidentul" nu mai este la moda, asa ca a aparut o altfel de escrocherie. Unul dintre cei care a testat-o pe pielea lui este Codin Maticiuc, alintat "Poponet", aflat la un pas sa fie pacalit cu doua mii de euro. Craiul de Dorobanti a fost insa inspirat si a sunat la Politie inainte sa scoata banii din buzunar.

„Va rog sa dați share. Lumea trebuie sa stie.

Joi seara m-a sunat un tip care a pretins a fi un prieten de-al meu plecat de mult in străinătate, CB. L-am întrebat ce e cu vocea lui, mi-a spus ca e răgușit deși era evident ca minte. L-am întrebat pe unde mai e si mi-a spus țara in care prietenul meu se afla deci era informat. M-a rugat să-l împrumut cu 2000 de euro. Am acceptat pe loc caci sunt satul de escrocii ăștia care ne-au terorizat părinții si bunicii. I-am dat întâlnire in Herăstrău si a zis asa zisul „CB” ca trimite un om de-al sau si ca el imi va înapoia banii cand revine in țara.

Aveam niste idei in cap cand am inchis telefonul dar apoi m-am gândit la Gigi si unul din motivele pentru care a fost inchis si m-am răzgândit pe loc. N-as rezista in pușcărie nici macar o zi cu porecla mea, am mai spus asta.

Am sunat la 112 si le-am spus problema mea. Neîncrezător. Mi-au spus ca ma va suna in cateva minute cineva de la circa poliție. In 14 minute m-au sunat. Erau deja in fata casei mele, doua mașini de la sectia 2 cu 4 agenți.

La întâlnirea cu băiatul lui „CB” am fost împreuna cu un martor si i-am înmânat un plic sigilat care conținea niste hârtii dar si 100 de lei asa cum ma sfatuisera agenții. In momentul in care l-a ridicat a fost si el „ridicat” de polițiștii aflați in apropiere.

Tipul se numește Cristian Dumitru si este sofer de taxi, domiciliat in Aviatiei. Fara cazier.

Susține ca a fost rugat de un „client” pe care nu-l cunoaște sa faca aceasta „cursa”. Numărul lui „CB” n-a mai funcționat din momentul arestării lui Cristi.

Poliția va face tot posibilul sa găsească si sa retina rețeaua dar e foarte posibil sa nu reușească si Cristian Dumitru sa fie si el eliberat din lipsa de probe.

1 va rog sa dați share pentru ca lumea sa afle de acest tip si de aceasta noua metoda de escrocare.

2 va rog sa dați share pentru ca eventual alți oameni care au avut o problema de orice fel cu acest taximetrist infractor să-mi scrie povestea lor si eu sa le-o livrez celor de la sectia 2.

3 va rog sa dați share pentru ca sa afle toți ca e ok sa suni la 112. Funcționează. Chiar si atunci cand tie nu ti s-a întâmplat efectiv nimic dar stii ca ar putea sa li se întâmple altora.

Multumesc.”,  este mesajul postat de Maticiuc pe Facebook.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-08-07

TAGURI: codin maticiuc, poponet, escroci, crai de dorobanti

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


Apa Nova