2016-12-04 01:53

MONDEN


Cojocăriţa, nevoită să stea cu chirie

 |  14:45
Cojocăriţa, nevoită să stea cu chirie

Cântăreaţa Matilda Pascal Cojocăriţa, care locuieşte la Bistriţa, a fost surprinsă de nămeţii din Capitală, însă a îndrăznit să plece spre casă. A plecat la drum pregătită şi nu a lăsat nimic la voia întâmplării. "Nu mă tem de zăpadă. Am sunat şi ne-am informat dacă putem circula în siguranţă. Oricum ar fi, avem provizii în portbagajul maşinii: slănină, ceapă, apă sfinţită, palincă şi covrigul Matilda. Suntem navetişti pe ruta Bucureşti-Bistriţa, nu ne-am luat casă în Capitală, stăm cu chirie la fiul nostru, Alin", a explicat Matilda Pascal-Cojocăriţa pentru ziarul "ring". Cântăreaţa i s-a alăturat luni lui Cătălin Măruţă şi împreună cu alţi artişti au cumpărat alimente pentru sinistraţi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-03-28

TAGURI: Matilda_Pascal_Cojocarita, chirie, Bistrita, proviziiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Bistriţa-Năsăud. Peste o mie de tone de material antiderapant, folosite pe drumurile din judeţ Comitetul județean pentru situații de urgență a anunţat vineri, într-un comunicat de presă,... Acum 17 ore | (0)
ANM: Cod galben de ceață, burniță și polei în județele Cluj, Sălaj, Bistrița-Năsăud și Harghita Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri dimineața, mai multe avertizări... 23 Noi 2016 | (0)