2017-01-20 08:03

MONDEN


Concurent de la “Vocea României”, în „Pariu cu viaţa”

 |  15:11

Semifinalistul emisiunii “Vocea României”, Liviu Teodorescu (FOTO) va juca în serialul fenomen “Pariu cu viaţa”, difuzat în fiecare luni, de la 20.30 la PRO TV.

“Am primit oferta la două zile după ce s-a terminat Vocea României, m-am bucurat pentru că urmăream serialul, eu chiar am vrut să particip la casting în primăvara anului trecut dar am ratat ocazia. Iată că acum mi s-a oferit oportunitatea. E foarte frumos şi foarte interesant la filmare. În actorie te oferi pe tine omului pe care îl joci, unei persoane care există prin tine. Eu am făcut teatru 3 ani la Palatul Copiilor, dar pe platouri e cu totul altceva, trebuie să te concentrezi, ai o responsabilitate foarte mare pentru toţi colegii tăi să iasă secvenţa”. Spune Liviu.

Student la Conservator, Liviu Teodorescu este foarte fericit că poate îmbina foarte bine atât actoria cât şi muzica prin rolul din “Pariu cu viaţa”, acolo unde îşi va juca propriul rol: “Mă voi juca pe mine, Liviu care a participat la Vocea României şi ajung la Colegiul de Arte din Pariu cu viaţa unde voi reprezenta o surpriză pentru toata lumea”. Liviu Teodorescu lucrează în paralel atât la serial cât şi la proiectele muzicale demarate împreună cu Marius Moga.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-09-06

TAGURI: Liviu Teodorescu, Pariu cu viata, Vocea RomanieiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image