2016-12-11 00:41

MONDEN


Concurs de flotări între Michelle Obama şi Ellen DeGeneres. Vezi cine a câştigat! VIDEO

 |  16:30
Concurs de flotări între Michelle Obama şi Ellen DeGeneres. Vezi cine a câştigat! VIDEO

Michelle Obama a acceptat pariul prezentatoarei de televiziune Ellen DeGeneres şi a făcut 25 de flotări în emisiunea acesteia.

Michelle Obama a învins-o astfel pe celebra realizatoare TV, care s-a oprit după 20 de flotări. "M-am gândit că nu ar fi bine să mă dau mare în faţa primei doamne a ţării şi din acest motiv m-am oprit", a glumit Ellen DeGeneres. "Nu ar fi fost frumos dacă o învingeam. Eu am 54 de ani, iar ea are 48", a adăugat, continuând să glumească, prezentatoarea TV.

Michelle Obama se află la Los Angeles pentru a promova campania contra obezităţii "Let's Move!", care are scopul de a-i determina pe copiii americani să facă sport şi să adopte obiceiuri alimentare sănătoase, informează Mediafax.

Prima doamnă a Statelor Unite ale Americii a adus în California legume cultivate în grădina de zarzavaturi de la Casa Albă şi l-a convins pe celebrul Jay Leno, în emisiunea "The Tonight Show", de marţi seară, să mănânce mere, cartofi dulci şi pizza cu vinete, ardei şi zucchini, reuşind astfel să înfrângă binecunoscuta "aversiune" a prezentatorului american faţă de legume şi reticenţa acestuia faţă de dietele alimentare sănătoase. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-10-29

TAGURI: michelle obama, flotari, Ellen DeGeneresComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image