2017-01-20 22:18

MONDEN


Confruntare la Vocea României

 |  15:10
Confruntare la Vocea României

Emoţia şi tensiunea au atins din nou cote maxime la “Vocea României”, super show-ul de la ProTV. Voci extraordinare au luat şi de această dată cu asalt scena punându-i în mare dificultate pe cei patru antrenori. Loredana, Smiley, Marius Moga şi Horia Brenciu şi-au prezentat cu entuziasm şi mândrie duetele pregătite pentru această etapă a show-ului, iar rezultatele obţinute de elevii lor pe scenă au făcut decizia finală şi mai dificilă. A doua etapă a Confruntărilor a fost deschisă de echipa lui Marius Moga: Aldo Blaga şi Andrei Ciobanu, care au cântat piesa “I want it that way” a celor de la Backstreet Boys. “Au făcut piesă mai bună decât era” a fost de părere antrenorul lor, Marius Moga.

Duetul a sunat cald şi frumos aşa că laudele au venit şi din partea celorlalţi. “N-aveţi niciunul dintre voi cum să vă opriţi aici. Sunt atâtea fete care vă plac atunci când cântaţi, încât trebuie să faceţi ceva în continuare”, le-a spus şi Smiley. Cu toate astea, Marius a decis să meargă mai departe cu Aldo Blaga. Tot Marius a adus pe scenă una dintre cele mai energice combinaţii ale serii: Loredana Cavasdan şi Teodora Morosanu. Cele două s-au transformat în veritabile staruri rock şi au cântat piesa “So what” a lui Pink. Alegerea a fost dificilă, dar într-un filnal Loredana a trecut în etapa următoare pentru că “a avut o sclipire în plus, a avut curajul să împingă un pic mai mult”, a spus Moga.  Cel mai dificil moment al serii pentru antrenorul Moga a fost de departe duetul dintre Oana Radu şi Andreea Crepcia. Fetele au cântat piesa “Halo” de la Beyonce, iar ceea ce au reuşit să facă pe scenă l-a dat pe spate nu doar pe Marius, ci şi pe ceilalţi trei antrenori. “Nu ştiu cum aş putea să aleg ca una să rămână şi alta să plece. Indiferent ce se întâmplă ele sunt două voci ale României”, a declarat Marius.

Smiley a fost şi el la fel de impresionat de prestaţia celor două fete şi, deşi erau dintr-o echipă concurenta, nu a ezitat să-şi afirme admiraţia. “Mă bucur că fac parte din această emisiune şi mi-e dat să văd aşa ceva pe scenă, pe o scenă din România mai ales. Sunteţi uluitoare!”, le-a spus el. Momentul deciziei a fost pentru Marius Moga un calvar şi i-au trebuit minute bune să ajungă la o concluzie. În cele din urmă a ales să meargă mai departe la “Vocea României” alături de Oana Radu, iar Andreei Crepcia i-a promis că până de Crăciun single-ul  ei se va auzi la toate radiourile. Momentul decisiv a fost atât de dificil pentru Moga încât la final acesta avea ochii înlăcrimaţi. De o seară plină de adrenalină a avut parte şi Loredana. Ea a adus pe scenă de la “Vocea României” unul dintre cele mai trăsnite duete din competiţie: Iulian Canaf şi Andrei Ion. Piesa “Sailing” a lui Rod Steward interpretată de cei doi a fost transformată în totalitate, primind o amprentă mai mult decât personală a celor doi interpreţi. Prestaţia lor i-a ridicat de pe scaun pe toţi cei patru antrenori. “Tu eşti un fenomen al muzicii” i-a spus Smiley lui Iulian Canaf după ce l-a auzit cântând. Deşi antrenorii au înclinat balanţa în favoarea lui Andrei Ion, Loredana a ales să meargă mai departe cu Iulian Canaf, blues-man-ul care a făcut senzaţie în concurs.

Galaţiul s-a duelat aseară pe scenă de la “Vocea României” prin Alina Toma şi Alexandra Penciu. Deşi a fost numit de Loredana unul dintre cele mai dificile duete din echipa ei, la care s-a muncit foarte mult, fetele s-au descurcat într-un final foarte bine şi au cântat ca la carte piesa “Why” a lui Annie Lennox. Smiley a intrat în arenă vocilor cu două duete. Primul, format din Maximilian Muntean şi Marian Vasilescu a  cucerit imediat publicul prin sensibilitatea cu care cei doi au interpretat  “Hey Jude”, piesa celor de la Beatles. Max a fost susţinut din culise şi  de fratele lui Sebastian, concurent în echipa lui Marius Moga. Se pare că acesta i-a purtat noroc, pentru că a fost ales să meargă mai departe. Surpriză celei de-a doua ediţii a venit din echipa lui Smiley, singurul antrenor care s-a prezentat în această competiţie cu un trio. Pentru că una din concurentele sale a renunţat să mai ia parte la acest concurs, Smiley s-a văzut nevoit în ultimul moment să ia o decizie, aşa că a format un trio din care a renunţat la o singură persoană.

Marcel Lovin, Anthony Icuagu şi Gabriel Tran au făcut show pe piesa lui Ne-yo, “So sick”. Văzând prestaţia celor trei, Smiley s-a convins că tot răul a fost până la urma spre bine. A fost în picioare pe tot parcursul piesei şi a trăit fiecare vers alături de elevii lui. Prestaţia celor trei a fost foarte apreciată şi de ceilalţi antrenori. “Aţi fost seducători şi aţi reuşit să faceţi show”, a declarat Loredana, iar Marius i-a mărturisit unuia dintre concurenţi: “Lovin! Tu ai un nume predestinat!”. Smiley a fost ferm în decizia lui finală şi a mers mai departe alături de Marcel Lovin şi Anthony Icuagu. Horia Brenciu s-a prezentat în concurs împreună cu duetul format din Beatrice Vladan şi Daniel Dragomir. Deşi uşor stângaci la început pentru că nu reuşeau să înveţe piesă, cei doi au făcut în cele din urmă un super show în ringul de la “Vocea României” pe piesa “It takes two”, cântată de Tina Turner şi Rod Stewart.  Beatrice a fost susţinută din culise de Vlad Stoia, şi el fost concurent la “Vocea României”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-09-05

TAGURI: vocea romaniei, pro tv, horia brenciu, smiley, marius mogaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image