2016-10-23 21:18

MONDEN


Connect-R şi-a cheltuit alocaţia pentru prima iubire

 |  13:21
Connect-R şi-a cheltuit alocaţia pentru prima iubire

Connect-R  îsi aminteste câteva îmtâmplări din perioada adolescenţei, unele mai plăcute, altele mai puţin plăcute. Acesta provine dintr-o familie modestă şi mărturiseşte ca, în adolescenţă, cu banii strânşi din alocaţie închiria cu ora un studio de înregistrări pentru a face repetiţii.

Dragostea cere sacrificii, iar eu iubeam muzica şi nu mă interesau maşinile, ieşitul prin club sau altele. Îmi doream doar sa intru în studio. Aşa că aşteptăm banii de pe alocaţie ca să mă duc la studio. (...) Întâmpini eforturi în orice domeniu când îţi doreşti ceva şi vrei să te perfecţionezi. Dar pentru mine nu a fost greu, pentru că dacă faci ceea ce îţi place, efortul nu se face simţit", a spus Connect-R, luni, pentru emisiunea "Draga mea prietenă", de la Kanal D. Ştefan Mihalache, cunoscut cu numele de scenă Connect-R, a intrat prima oara într-un studio în 1997, când a înregistrat piesa "Observ", împreuna cu colegii lui din trupă Gigantii.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-05-25

TAGURI: Connect-R, iubire, alocatie, muzicaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Programul de guvernare al PNL: Liberalii promit alocaţii pentru copii de 200 lei ''Reclădirea Naţională a României'' este programul de guvernare pe care PNL l-a lansat... 08 Oct 2016 | (1)
Bob Dylan a primit Premiul Nobel pentru Literatură Cântărețul Bob Dylan a primit Premiul Nobel pentru Literatură pe 2016, pentru crearea unor noi... 13 Oct 2016 | (0)