2017-01-17 21:14

MONDEN


Coordonatoarea proiectului, Marina Almăşan, spune că România riscă să rateze concursul de anul acesta. „Încă ne chinuim să strângem 100.000 de euro ca să participăm la Eurovision”

 |  18:37
Coordonatoarea proiectului, Marina Almăşan, spune că România riscă să rateze concursul de anul acesta. „Încă ne chinuim să strângem 100.000 de euro ca să participăm la Eurovision”

Scandalul sexual în carea fost implicat, de curând, solistul trupei Hotel FM - desemnată să nereprezinte la Eurovision -, i-a pus pe organizatori faţă în faţă cuposibilitatea ca România să nu mai participe la ediţia din acest an aconcursului muzical. Marina Almăşan, coordonatoarea proiectului, ne-a declaratcă, după ce o serie de sponsori şi-au retras susţinerea financiară pentruformaţia Hotel FM, Televiziunea Publică se chinuieşte să strângă, până înaprilie, 100.000 de euro, sumă ce reprezintă taxa de participare obligatoriepentru competiţia ce va avea loc în luna mai, la Dusseldorf.

David Bryan, solistul trupeiHotel FM, care s-a clasat pe locul întâi la selecţia naţională a concursuluiEurovision, s-a trezit, peste noapte, vedetă într-un scandal care l-a scos dinanonimat. Preţul pentru celebritate însă ar putea fi unul foarte piperat, căciacum, formaţia riscă să rateze ediţia 2011 a Eurovision, din cauză că cei maimulţi dintre sponsori şi-au retras sprijinul financiar. “Încă nu am finalizatcăutările pentru sponsori, dar am reuşit să acoperim mare parte dincheltuielile delegaţiei. Este vorba despre multe cheltuieli, de cazare,transport pentru cei 15 membri oficiali ai delegaţiei, plus diurnele pe douăsăptămâni pentru artişti. Însă degeaba vom finanţa toate astea, dacă noi nuavem bani să participăm. Încă ne chinuim să strângem 100.000 de euro, ca săputem plăti taxa de participare”, a declarat, pentru “Puterea”, Marina Almăşan.Această taxă, ne-a mai spus coordonatoarea proiectului Eurovision 2011, trebuieachitată curând, în luna aprilie. “Este vorba de o sumă foarte mare, pe care oplătesc toate ţările participante, ca să susţină organizarea marii finale. Netrebuie bani şi pentru efectele pirotehnice de pe scenă, pentru absolut tot ceţine de spectacolul pe care trupa îl va prezenta publicului în seara finalei.Nu ştiu cum o să adunăm 100.000 de euro, având în vedere că mulţi sponsorine-au lăsat baltă. Ar fi pentru prima oară în istoria Eurovision când Românianu participă, pentru că nu are bani”, spune Marina Almăşan. Prezentatoareaemisiunii “Ne vedem la TVR” mai crede că scandalul în care a fost implicatsolistul David Bryan nu a fost decât un foc de paie. “Da, motivul pentru caresponsorii s-au retras a fost acel scandal, care a fost, de fapt, un foc de paie...S-a exagerat foarte mult şi, cu toate astea, multă lume nici măcar nu ştia că aexistat un scandal. Povestea s-a stins imediat, dar iată că a avut consecinţeneplăcute”.

David Bryan: sex, masturbare şi casete video

În luna februarie, un tabloidautohton a publicat pe internet două înregistrări care îl aveau în prim-plan peDavid Bryan, solistul formaţiei Hotel FM. Într-una dintre ele, cântăreţul erafilmat în timp ce se masturba, iar în cea de-a doua, apărea făcând sex cuiubita lui, imaginile având conţinut pornografic explicit. Deşi s-a luat încalcul varianta ca, în urma acestui episod, Hotel FM să fie înlocuită cu un altreprezentant la Eurovision, Televiziunea Publică a decis să-l sprijine peartist, Marina Almăşan arătându-se ferm de partea acestuia.

Dacă Televiziunea Publică vareuşi să strângă cei 100.000 de euro necesari pentru plata taxei departricipare, trupa Hotel FM va intra înconcursul Eurovision, cu piesa “Change”, joi, 12 mai, în cea de-a douasemifinală a competiţiei, fiind cea de-a 14-a ţară care va evolua în aceaseară. Prima semifinală a concursului Eurovision va avea loc în 10 mai, iarmarea finală se va desfăşura pe 14 mai.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-12-29

Mai multe imagini:
Coordonatoarea proiectului, Marina Almăşan, spune că România riscă să rateze concursul de anul acesta. „Încă ne chinuim să strângem 100.000 de euro ca să participăm la Eurovision”
zoomComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image