2018-07-20 06:03


Cori Grămescu luptă împotriva efectelor menopauzei

 |  19:01
Cori Grămescu luptă împotriva efectelor menopauzei

Cori Grămescu s-a întors de la Rimini, acolo unde a participat la unul din cele mai mari congrese internaţionale de fitness, cu noi discipline, în premieră pentru România. Printre acestea se numără şi Gentle Fitness, un set de exerciţii special create pentru femeile care vor să preîntâmpine efectele negative ale menopauzei.

Mai exact, este o soluţie de antrenament pe care femeile o pot urma încă dinainte de 40 de ani, care are ca scop pregătirea organismului şi psihicului pentru schimbările generate de menopauza.

“Statisticile arată ca în prezent procesul de menopauza intervine mult mai devreme decât se întâmplă în cazul generaţiilor trecute, iar efectele sunt mai puternice. Este important să ne pregătim organismul din timp şi tocmai de aceea am lansat aceasta disciplina. Nu sunt antrenamente agresive, ci se bazează foarte mult pe relaxare şi pe starea de bine”, declară Cori Grămescu.

Gentle Fitness are atât scopul de a remodela trupul, de a întări în mod echilibrat masă musculară, cât şi de a creşte densitatea osoasă şi, cel mai important, de a reduce efectele negative ale stresului, acesta fiind principala problemă care ne îmbătrâneşte.

Antrenamentele au loc pe muzica clasică, relaxantă, şi sunt predate şi de o antrenoare cu o poveste interesantă de viaţă. Aceasta, acum în vârstă de 47 de ani, a renunţat la cariera de avocat, nemaiputând suporta stresul, şi s-a reorientat spre industria fitness-ului, fiind în prezent, unul din cei mai în vârstă, dar şi eficace instructori de fitness feminin din România.

“Am cunoscut multe femei care au clacat pur şi simplu în perioada menopauzei. Atât fizic, cât şi psihic. Nu este o joacă şi consider că fiecare femeie ar trebui să se pregătească din timp pentru a face faţă la ceea ce va urma după 40 de ani”, spune Cori Grămescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639566-08-06

TAGURI: cori gramescu, menopauza, efecte, gentle fitness

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova