2018-11-19 07:22


Corina Caragea a trăit periculos pe Coasta Amalfitană

 |  14:14
Corina Caragea a trăit periculos pe Coasta Amalfitană

Corina Caragea a trăit periculos pe Coasta Amalfitană. Corina Caragea, prezentatoarea Ştirilor Pro TV din sport, a petrecut o vacanţă de vis în Italia şi a fost extrem de impresionată de plajele din Sardinia şi oraşele de pe Coasta Amalfitană.

Corina Carragea şi-a dedicat mare parte din timp drumeţiilor. Aceasta a parcurs de la un cap la altul oraşele de pe Coasta Amalfitana, un loc unde muntele întâlneşte marea, iar clădirile împreuna cu străzile sunt construite începând cu cel mai apropiat nivel de mare. Orasele Positano, Sorrento, Ravello, Amalfi, Salerni sunt toate cocoţate pe câte o râpă şi se disting prin casele vechi, colorate şi drumurile şerpuitoare cu străduţe înguste. "Deşi vizitate de atâţia

Corina Caragea a trăit periculos pe Coasta Amalfitană
zoom
şi atâţia turisti, localitătile vechi de mii de ani nu şi-au pierdut deloc din farmec şi personalitate”, povesteşte Corina. Sardinia a fost a doua destinaţie a Corinei care a fost fermecată de ţărmurile însorite şi de plajele albe, cu nisip fin, întrerupte de mici golfuri, cu apa ca de cristal. Insula Smeralda aflată chiar în mijlocul Mării Mediterane i s-a părut un colţ de rai. “Coasta Smeralda m-a cucerit cu plajele uimitoare, cu golfurile, cu apa în culori ireale”, spune Corina.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-29

TAGURI: Corina, caragea, coasta, amalfitana, condus, drum, spectaculos, vacanta
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...