2019-01-20 01:25


Corina, mai sexy ca niciodată în noul clip. Vezi aici foto!

 |  17:32
Corina, mai sexy ca niciodată în noul clip. Vezi aici foto!

Plină de energie şi de sex appeal, aşa arată Corina în noul ei clip! Cântăreaţa şi cele 40 de dansatoare, care au luat parte la filmări, sunt protagonistele unor ipostaze spectaculoase, de la machiaj şi ţinuta şi până la atitudine.

Un clip plin de forţă şi dinamism, amuzant şi sexy şi cu o temă foarte puternică  -  E vremea fetelor! A celor care ştiu ce pot şi nu se sfiesc să o arate. Ele au puterea, forţa seducţiei şi controlul -  acestea sunt “Fete din Balcani”, amazoane din Est, care dau viaţa ultimului videoclip al Corinei ft Mira/Skizzo, care va fi lansat curând.

“Eu am avut întotdeauna încredere în forţă, puterea seducţiei şi carisma femeilor de la noi. “Fete din Balcani” va face însă o revoluţie! Trebuie să ne asumăm calităţile acestea şi să arătăm tuturor cine are controlul! “Fete din Balcani” este un clip despre femeile care nu se tem să arate cât sunt de speciale, despre forţă amazoanelor din Est!”, a spus Corina Bud despre noul ei videoclip, care se va lansa curând.

De altfel,  40 de dansatoare supersexy le vor arăta celor patru bărbaţi prezenţi în videoclip ce înseamnă “Girl Power” - libertatea de a acţiona dincolo de prejudecăţi, seducţie şi forţă. Plină de energie sau misterioasă, prezenţă hipnotică în anumite momente sau amuzantă, Corina le va oferi fanilor un amalgam de senzaţii. Scena în care Corina, îmbrăcată doar într-un costum de baie, spală cu spumă colorată o maşină plină cu bărbaţi, iar la sfârşit este nevoie de un extinctor pentru a potoli spiritele, este una dintre cele mai amuzante din clip.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-21

Mai multe imagini:
Corina, mai sexy ca niciodată în noul clip. Vezi aici foto!
zoom
Corina, mai sexy ca niciodată în noul clip. Vezi aici foto!
zoom

TAGURI: corina, videoclip, melodie, filmari, fete, balcani, sexy
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...