2017-01-20 03:45

MONDEN


Corina Caragea se teme de răutăţile din jur

 |  21:00
Corina Caragea se teme de răutăţile din jur

Corina Caragea, prezentatoarea ştirilor sportive de la PRO TV este o femeie discretă. Deşi a fost „combinată” de presă cu mai multe vedete şi oameni de afaceri, frumoasa brunetă a încercat să se afişeze cât mai puţin cu partenerii ei, dând impresia că nu are iubit. Însă, în prezent, ea trăieşte o minunată poveste de dragoste alături de Bogdan Rusea, în vârstă de 27 de ani. Corina ne-a mărturisit care este motivul pentru care nu are o relaţie cu un individ din showbiz.

Este persoană publică şi a reuşit să cucerească orice bărbat cu zâmbetul său, dar chiar şi aşa, Corina şi-a ţinut departe de scandaluri şi de ochii presei viaţa sentimentală. Din acest motiv, nu vrea să aibă relaţie sentimentală cu nici o persoană din showbizul românesc, tocmai pentru a nu da curs bârfelor. Pentru moment, cei doi nu au discutat de căsătorie, considerând că nu este momentul potrivit să facă acest pas. „Când va veni clipa, mă voi mărita. Nu am de ce să mă grăbesc. Oricum, va fi ceva intim, nu vrem să ne expunem foarte mult. Iubitul meu nu este persoană publică şi munceşte într-un domeniu total diferit. Cred că este foarte bine aşa, pentru că asta mi-am dorit. Nu mă dau în vânt după «persoane publice»”, ne-a declarat Corina.

Cucerită de Cirque Du Soleil

În urmă cu câteva zile, Corina s-a întors dintr-o vacanţă de vis petrecută în America unde şi-a încărcat bateriile înainte de a reveni la pupitrul ştirilor PRO TV. Ştirista a avut parte de momente frumoase, pe care nu le va uita curând. „Am fost în America – New York şi Florida. A fost o vacanţă lungă şi plină de lucruri noi şi amintiri frumoase. Cel mai frumos pot să spun că a fost acela că am avut norocul să prind bilet la faimoasele spectacole Cirque Du Soleil. Ce a urmat a fost fabulos – deşi văzusem pe internet filmările lor, pe viu nu se compară senzaţia. Muzica, dansul, poveştile, acrobaţiile, totul m-a impresionat”, a mai adăugat Corin Caragea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-07-13Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image