2017-01-19 04:32

MONDEN


Corina Caragea, vacanţă cu surprize în Dubai

 |  21:00
Corina Caragea, vacanţă cu surprize în Dubai

Anul acesta, ştirista de la PRO TV Corina Caragea şi-a petrecut vacanţa pe o plajă exotică din Dubai, la 26 de grade, înconjurată de cei dragi, mai ales că ziua de naştere şi-a sărbătorit-o tot în timpul acestei vacanţe. Timp de o săptămână vedeta tv a petrecut zile de relaxare. S-a plimbat şi a vizitat mult. Aceasta spune că nu se mai sătura de grandoarea locurilor. A văzut şi Abu Dhabi, pentru prima dată, dar nu a impresionat-o aşa mult ca Dubaiul.

„De ziua mea am sărbătorit pe plajă, în Dubai, la 26 de grade, şi am văzut cel mai frumos spectacol de artificii din lume lângă Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire din lume”, a mărturisit încântată Corina Caragea, cea care aduce telespectatorilor RPO TV ştirile din sport. Corina nu s-a bucurat de soare doar de ziua ei, ci timp de câteva zile bune, cât a ţinut vacanţa de iarnă. Şi Abu Dhabi s-a numărat printre destinaţiile vedetei din această iarnă. „E un oraş verde şi impresionant, deşi nu este la fel de spectaculos şi ameţitor ca Dubaiul. Prima oprire a fost la parcul de distracţii Ferrari, chiar lângă circuitul de Formula 1”, a dezvăluit frumoasa prezentatoare, care a rămas impresionată de cel mai rapid montagne russe din lume, care recreează senzaţiile din timpul unei curse de Formula 1 - „îţi trebuie curaj până la cer să te urci în aşa ceva”, a recunoscut Corina. În aceeaşi vacanţă, vedeta nu a ratat Heritage Village, a treia cea mai mare moschee din lume, dar nici Palatul Emiratelor, de care a fost cucerită.

Bagaje pline cu suveniruri

„În Emirate, totul trebuie să fie grandios. De la ultima mea vacanţă acolo, Dubaiul s-a schimbat mult, totul se construieşte într-un ritm rapid. Sunt curioasă cum va fi la următoarea vizită". Corina nu s-a întors din vacanţă cu mâna goală, ci  cu bagajele pline de suveniruri, cu multe amintiri frumoase şi cu senzaţia că totul a fost prea scurt, ca un vis frumos.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-04-17

Mai multe imagini:
Corina Caragea, vacanţă cu surprize în Dubai
zoom
Corina Caragea, vacanţă cu surprize în Dubai
zoom

TAGURI: Corina Caragea, vacanta, Dubai, suveniruriComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image