2016-12-05 22:58

MONDEN


Corina, ironizată pe Facebook: “Dacă nu pui şi poză de pe toaletă, degeaba!”

 |  19:43
Corina, ironizată pe Facebook: “Dacă nu pui şi poză de pe toaletă, degeaba!”

Curiozitatea Corinei Bud de a afla aromele preferate ale prietenilor săi virtuali a fost sancţionată grav de către aceştia pentru că artista a postat o fotografie în care făcea baie super machiată. “Răsfăţ maxim, cu răţuşca copilăriei mele, esenţă de eucalipt şi sare de mare. Vouă ce esenţe vă plac?”, a scris cântăreaţa pe Facebook. Înainte de a răspunde la întrebarea întrebătoare a blondei, fanii au ironizat-o dur pentru că s-a rujat strident înainte să intre în cadă. “Dar de ce faci baie machiată?”, a întrebat unul dintre fanii cântăreţei. “Dacă nu pui şi poză de pe toaletă, degeaba!”, a completat altcineva. Deranjată de ironiile fanilor, Corina a şters rapid comentariile negative şi le-a lăsat doar pe cele în care era ridicată în slăvi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-06-18

TAGURI: corina bud, facebookComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Noul site al Ministerului Culturii, lansat. Ce spune ministrul Corina Şuteu Ministrul Culturii, Corina Şuteu, a anunţat, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că noul... 28 Noi 2016 | (1)
Facebook ar lucra la o „unealtă” de cenzură „made in China” Compania Facebook ar lucra la o unealtă capabilă să cenzureze conținutul publicat pe rețeaua... 23 Noi 2016 | (0)