2016-10-26 09:13

MONDEN


Corina, ironizată pe Facebook: “Dacă nu pui şi poză de pe toaletă, degeaba!”

 |  19:43
Corina, ironizată pe Facebook: “Dacă nu pui şi poză de pe toaletă, degeaba!”

Curiozitatea Corinei Bud de a afla aromele preferate ale prietenilor săi virtuali a fost sancţionată grav de către aceştia pentru că artista a postat o fotografie în care făcea baie super machiată. “Răsfăţ maxim, cu răţuşca copilăriei mele, esenţă de eucalipt şi sare de mare. Vouă ce esenţe vă plac?”, a scris cântăreaţa pe Facebook. Înainte de a răspunde la întrebarea întrebătoare a blondei, fanii au ironizat-o dur pentru că s-a rujat strident înainte să intre în cadă. “Dar de ce faci baie machiată?”, a întrebat unul dintre fanii cântăreţei. “Dacă nu pui şi poză de pe toaletă, degeaba!”, a completat altcineva. Deranjată de ironiile fanilor, Corina a şters rapid comentariile negative şi le-a lăsat doar pe cele în care era ridicată în slăvi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-06-18

TAGURI: corina bud, facebookComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Ultima oră: Încă un ministru și-a demisia din Guvernul Cioloș Se anunță o demisie de răsunet în Guvern, după ce unul dintre cei mai controversați miniștri... 19 Oct 2016 | (0)
Corina Şuteu nu este primită de Gabriela Firea Este deja de notorietate faptul că primarul general nu ţine audienţe. De obicei, primarii... 19 Oct 2016 | (2)