2019-02-22 02:14


Cornel Constantiniu a petrecut de Revelion până la 5 dimineaţă. Bolnav de Alzheimer, artistul s-a simţit bine la petrecerea dată de Ţânţăreanu la Corbeanca

 |  19:21
Cornel Constantiniu a petrecut de Revelion până la 5 dimineaţă. Bolnav de Alzheimer, artistul s-a simţit bine la petrecerea dată de Ţânţăreanu la Corbeanca

A renunţat la plimbările cu bicicleta şi la cele cu căţelul său, înparc, pentru că boala de care suferă îl ţine în casă mai tot timpul. Bolnav deAlzheimer, Cornel Constantiniu nu se poate deplasa şi are nevoie de ajutoratunci când vrea să ia o gură de aer, iar soţia lui, Domniţa, este alături deel şi pe post de translator pentru că este singura care înţelege ce spune,artistul având dificultăţi serioase în a se exprima coerent. De Revelion însă,Domniţa şi Cornel au acceptat invitaţia lui Ţânţăreanu de a lua parte lapetrecerea organizată de el la Corbeanca şi, alături de chefliii aleşi pesprânceană, cei doi au zăbovit până la 5 dimineaţă.

Peste 300 de invitaţi a avut Cristian Ţânţăreanu la Revelionul de laCorbeanca pentru care a scos din buzunar aproape 40.000 de euro. Petrecerea aţinut două zile şi două nopţi, mâncarea bună şi băuturile fine au fost ladiscreţie, focurile de artificii au luminat cerul, iar atmosfera a fost animatăde artişti valoroşi, printre care Ozana Barabancea, Anca Ţurcaşiu, Bere Gratis,Dalma sau Berti Barbera. Printre cei care s-au pus la ţol festiv şi au dat cursinvitaţiei lui Ţânţăreanu s-au numărat şi Cornel Constantiniu şi soţia sa,Domniţa. Actriţa ne-a dezvăluit că s-au simţit excelent la Corbeanca şi cătotul a fost fără cusur. Şi dacă de Crăciun, soţii Constantiniu au petrecut cufamilia şi prietenii apropiaţi, de Revelion au aceceptat să iasă din casă şi săsocializeze cu lumea bună din “Micul Paris”. “Extraordinară! Atât pot spunedespre petrecerea organizată de domnul Ţânţăreanu, de Revelion. Elegant, lumebună, preparate delicioase, muzică de calitate. Şi eu, şi Cornel ne-am simţitminunat şi tocmai de aceea am rămas până la 5 dimineaţă. Soţul meu chiar aveanevoie de o ieşire şi i-a făcut bine că a întâlnit acolo prieteni, iar atmosferaa fost primitoare. Chiar dacă este bolnav, a reuşit să facă faţă unei petreceriatât de lungi. Mai greu este că nu poate vorbi şi nu prea se poate face înţelespentru cei din jur!”, ne-a declarat Domniţa Constantiniu.

Merge la Viena, la control

Artistul s-a simţit bine în ultima perioadă, tratamentul dă rezultate,însă în curând va trebui să facă din nou un drum până la Viena pentru uncontrol. “Medicul care îl tratează trebuie să-l vadă din nou, să verifice în cestadiu se află acum boala lui şi cum a evoluat starea lui de sănătate în timpultratamentului. Noi îl vedem că se simte mai bine, dar doctorul de la Vienatrebuie să-i facă toate analizele şi să vadă dacă trebuie să abordeze altfelcazul lui Cornel. Din fericire, nu întâmpinăm probleme la capitolul finanţe,însă va costa destul vizita asta la Viena. Drum, hotel, odată intraţi pe uşaspitalului va trebui să plătim în stânga şi în dreapta analizele, însă, dinfericire, ne descurcăm. Aşteptăm doar să mai treacă un pic frigul ăsta năprasnic!”,a declarat soţia lui Constantiniu pentru “Puterea”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639233-11-12
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...