2017-01-25 03:23


Cosmina Păsărin, la un pas de tragedie

 |  21:00
Cosmina Păsărin, la un pas de tragedie

Pentru că nu are foarte mult timp în timpul anului, Cosmina Păsărin nu a reuşit să-şi ia o vacanţă aşa cum şi-ar fi dorit. Astfel că, la începutul acestui an, vedeta tv a vrut să aibă o vacanţă la cote maxime alături de încă şapte prieteni de-ai ei cu care a plecat în Croaţia şi a avut parte de una pe măsura aşteptărilor.

Cosmina spune că a avut parte de vacanţa perfectă, dar nelipsită de aventuri, în Croaţia, unde a petrecut alături de toţi cei dragi ei, dar şi de străini. „Am fost trei săptămâni în Croaţia. Mi-a plăcut foarte mult această vacanţă pentru că, în primul rând, am fost cu o supergaşcă de prieteni. Ne-am gândit noi că această vacanţă trebuie să fie maximă din toate punctele de vedere. Ne-am făcut noi un plan de atac din Bucureşti care suna cam aşa: ajungem în Croaţia, pierdem vremea o zi sau două maxim, am închiriat un catamaran, pe care am stat opt zile, timp în care am văzut şapte porturi”, a spus vedeta la emisiunea „Showbiz report”. Pentru că ambarcaţiunea nu era condusă de cineva calificat, ci de un prieten de-al vedetei, au avut şi un accident, dar au fost salvaţi la timp de la un dezastru. „Au fost şi nişte aventuri, ţin minte că am lovit şi barca la un moment dat. Ne-am lovit un pic cam tare cu barca de nişte stânci, după care ne-am lovit de o altă barcă, barca unor italieni, noroc că au venit nişte francezi care ne-au ajutat, care ne-au împins să nu ne ducem şi mai rău în acele stânci, că altfel produceam un mare dezastru”, a mai declarat vedeta.

A rămas fără job din cauza dansului erotic

Cosmina Păsărin a fost concediată de TVR 1 pentru comportament indecent. Prin presă au apărut o serie de fotografii cu vedeta executând un dans erotic. Reprezentanţilor postului li s-a părut total neadecvat dansul lasciv pe care l-a executat Cosmina Păsărin în calitate de MC într-un club de pe malul mării. Astfel, aceştia au decis să o dea afară pe moderatoarea emisiunii „Întâlnire de la malul mării”. „Acest tip de expunere publică este incompatibil cu statutul de prezentator al unei emisiuni de televiziune şi cu atât mai mult al uneia produsă de una publică. În aceste condiţii, conducerea Televiziunii Române a decis încetarea, cu efect imediat, începând din data de 8 iulie, a oricăror relaţii contractuale cu Cosmina Păsărin”, se arăta în comunicatul remis de Televiziunea Română.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-04-28

TAGURI: Cosmina Pasarin, vacanta, tragedie, CroatiaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image