2017-01-21 17:37

MONDEN


Cosmina Păsărin: Să găsesc bărbatul cu care să fac un copil e cel mai dificil lucru din lume

 |  18:50
Cosmina Păsărin: Să găsesc bărbatul cu care să fac un copil e cel mai dificil lucru din lume
De doi ani şi jumătate,Cosmina Păsărin spune că nu a mai întâlnit un bărbat care să-i sucească minţile,astfel că nici copii nu crede că va avea curând, căci încă nu i-a apărut încale omul potrivit. „Normal că îmi doresc să am copii. Nu sunt încă pregătita,dar cele nouă luni pentru asta sunt făcute: îţi pregăteşti corpul şi minteapentru a fi mamă... Oricum, nu e asta partea cea mai grea. Găsirea unui bărbatcu care să faci, asta mi se pare că este cel mai dificil lucru din lume. Cândai lângă tine omul potrivit, cred că toate aceste lucruri vin de la sine şigăseşti cu mai multă uşurinţă răspunsul la toate aceste întrebări”, a declarat,pentru Agenţia de Presă Mondenă, Cosmina Păsărin.

Vedeta a încheiat cubine anul 2010, căci după eşecul trăit la TVR a primit o nouă ofertă înteleviziune, din partea Antenei 2, unde realizează acum emisiunea „Face 2Face”. „M-am ataşat foarte repede de echipa cu care lucrez şi mi-a plăcut de labun început şi formatul. Se pare că nu sunt singura care spune asta, pentru cătoţi artiştii care vin la «Face 2 Face» au aceeaşi părere. Este singuraemisiune în care tot ei ne spun prin ce peripeţii au trecut la filmareavideoclipurilor, de ce au ales să lucreze cu anumiţi regizori, mai pe scurt, nespun întreaga poveste a clipurilor pe care le promovează. Mai mult de atât,telespectatorii au şansa de a alege videoclipul preferat”, a mai spus Cosmina.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-02-04Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

NO NAME
31 Aug 2015

cosmina pasarin umbla prin mall vitan cu cocainah cu clanuri de cazinouri si pagal a fost un drogat cu heroinah , ajutat de prostituate cu cocainah , cocainah cu cei de la trupa animal x pe la gara de nord intr-o vilah tipa andreea , pastile extasy

Adauga un comentariu

Random image