2017-01-21 10:41

MONDEN


Crăciun VIP: ce fac vedetele iarna asta

 |  21:00
Crăciun VIP: ce fac vedetele iarna asta

Corina Caragea, Cătălin Măruţă, Jojo şi Magda Pălimariu şi-au plănuit vacanţe de vis pentru sfârşitul de an, o relaxare binevenită după un an întreg de muncă. Cu toţii vor petrece Crăciunul în familie, iar de Revelion vor pleca în ţări mai calde sau mai reci, în funcţie de preferinţe şi buget.

Ca în fiecare an, Corina Caragea petrece Crăciunul în familie, iar de Revelion va pleca într-o vacanţă în ţările calde pentru că noaptea dintre ani coincide şi cu ziua ei de naştere. „Crăcinul îl petrec acasă, în familie, iar de ziua mea încă nu am hotărât ce voi face, probabil voi merge undeva la căldură, cu prietenii. Voi pleca într-o vacanţă însorită de Revelion, fiind petrecere dublă, cu ziua mea. Planuri pe termen mai lung nu mi-am făcut”, susţine prezentatoarea ştirilor din sport de la PRO TV. Despre Crăciunul din copilărie, Corina îşi aminteşte că „încercam să nu adorm, să îl prind pe Moş «în fapt», dar niciodată nu mi-a ieşit planul. Vizitele la bunici şi verişori de Crăciun, schimbul de cadouri, de dulciuri, sorcovitul vecinilor, dar şi Crăciunul petrecut cu copiii pe uliţă la ţară la bunici, număratul covrigilor adunaţi de la colindat, soriciul porcului proaspăt tăiat, joaca la gârla îngheţată, săniuţa trasă de bunicul meu... toate sunt amintiri frumoase”.

Jojo va petrece Sărbătorile de iarnă în familie: „Având în vedere că e primul Crăciun al lui Achim, suntem şi mai nerăbdători în aşteptarea Sărbătorilor de iarnă. Fiul nostru este acum prinţul familiei şi fiecare dintre noi aşteptăm să vedem cum va reacţiona el când va vedea bradul de Crăciun şi când va primi cadourile pe care i le-a pregătit Moşul. Mai ales că Achim va îmbrăca anul acesta costumul de Moş Crăciun, va fi micul Moş al familiei!”. În privinţa superstiţiilor de Revelion, Jojo are câteva obiceiuri pe care le păstrează încă din copilărie: „Îmi place să-mi doresc lucuri pentru că am senzaţia că fiecare dorinţă rostită ne aduce mai aproape de împlinirea ei. Puterea gândului e unul dintre cele mai de preţ lucruri care ne-au fost dăruite şi consider că trebuie să ne folosim de ea în fiecare moment. Când eram mai mică, mama mă punea să arunc o monedă în paharul cu şampanie de Revelion şi uneori mai fac asta”.

Cătălin Măruţă are un sfârşit de an ocupat: „De Crăciun, stau în Bucureşti, cu familia, aşa cum se întâmplă în fiecare an. De fapt, anul ăsta avem mulţi musafiri, în afară de cei ai casei. De Revelion, şi eu, şi Andra «lucrăm», ea are nişte concerte, iar eu prezint câteva evenimente prin ţară. În schimb, când ieşim din cursa show-urilor de sărbători, adică pe 2 ianuarie, plecăm la munte, împreună cu David. Va fi prima lui vacanţă de iarnă adevărată! Abia aştept!”. La Cătălin, Moş Crăciun a venit deja: „Am primit un bilet la meciul de fotbal Real Madrid - Barça, a fost excepţional! Am stat, practic, la zece metri de preferaţii mei: Mourinho, Ronaldo etc., etc. Îmi plac cadourile gândite, personalizate, să zic aşa. Pentru mine, a fost un dar superb”.

Magda Pălimariu nu concepe să stea departe de familie în această perioadă: „Chiar dacă e la modă să-ţi petreci Crăciunul într-o ţară exotică, eu sunt de părere că trebuie să ne bucurăm de această sărbătoare acasă, cu familia şi toţi cei dragi. Aşadar, în seara Ajunului voi fi la Sibiu, lângă familia mea”. Blonda de la Meteo şi-a făcut planuri pentru începutul lui 2012: „Destinaţia va fi tot cu zăpadă, deoarece sunt o mare amatoare a sporturilor de iarnă. Asta după ce voi petrece Revelionul alături de cealaltă familie a mea, familia PRO TV”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-03-25

Mai multe imagini:
Crăciun VIP: ce fac vedetele iarna asta
zoom
Crăciun VIP: ce fac vedetele iarna asta
zoom
Crăciun VIP: ce fac vedetele iarna asta
zoom


TAGURI: catalin maruta, jojo, magda palimariu, corina caragea, craciun, revelion, vacantaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image