2017-01-19 17:05

MONDEN


Crina Abrudan, spectacol la -15 grade Celsius / FOTO

 |  14:58
Crina Abrudan, spectacol la -15 grade Celsius / FOTO

Crina Abrudan, ştirista de la Antena 1, şi-a petrecut vacanţa în  oraşul natal Oradea. Astfel că aceasta  s-a bucurat din plin de apa termală din staţiunea balneară Băile Felix. Mai mult, orădeanca s-a aventurat chiar şi în afara bazinului exterior de la ştrandul Apollo, păşind pe zăpadă, în costum de baie, la -15 grade Celsius.

Crina Abrudan a postat pe reţeaua de socializare Facebook un album cu poze făcute pe 1 februarie, la ştrandul Apollo din Băile Felix. Pentru că apa era foarte fierbinte, Crina a îndrăznit să iasă  pe zăpada îngheţată, îmbrăcată doar într-un costum de baie, deşi afară erau -15 grade Celsius. La fiecare vizită în oraşul natal Oradea, Crina Abrudan obişnuieşte să facă fotografii, pe care le postează pe Facebook, promovând astfel cele mai frumoase şi interesante puncte turistice din zonă.

Nu mă pricep să nu fac nimic

Visul Crinei a fost să lucreze la Antena 1. „Îmi doream asta din vremea în care lucram în radio. Aveam 18 - 19 ani. Acum sunt prezentator al staţiei centrale. Pentru mine, Antena 1 a fost locul unde munca mi-a fost răsplătită”, spune vedeta tv. Când nu este pe sticlă, citeşte şi reciteşte cu plăcere „Noaptea de Sânziene“ a lui Eliade, ascultă Depeche Mode sau conduce. Îi place la nebunie să conducă, dar şi să gătească, după cum chiar ea povesteşte: „Îmi place enorm să conduc maşina, am descoperit în ultimii ani că ştiu şi că-mi place să gătesc, iar acvaristica e o pasiune pe care am descoperit-o de curând, dar de care mă ocup zilnic. Şi, credeţi-mă, am început să mă pricep. Sincer, nu mă pricep deloc să nu fac nimic. Nu am răbdare să stau”, mai adaugă ea. Crina Abrudaneste omul timpului său, nu i-ar plăcea să fi trăit în alte timpuri oricât de tare ar adora crinolinele şi Feţii Frumoşi. I-ar plăcea să ia din vremea eroilor lui Dumas crinolinele doamnelor şi cavalerismul muschetarilor. Doar că ar vrea să le aducă în timpurile noastre, ceea ce ar fi imposibil.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-01-06

Mai multe imagini:
Crina Abrudan, spectacol la -15 grade Celsius / FOTO
zoom
Crina Abrudan, spectacol la -15 grade Celsius / FOTO
zoom

TAGURI: Crina_Abrudan, vacanta, Oradea, zapadaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

VFD
27 Feb 2014

o pasa...shut...sh gooooooooooooooollllllllll

Adauga un comentariu

Random image