2019-03-25 22:37


Cristi Tabără, audiat la poliţie în urma unei altercaţii în trafic cu un fotograf

 |  19:17
Cristi Tabără, audiat la poliţie în urma unei altercaţii în trafic cu un fotograf

Cristi Tabără a fost audiat de poliţiştii Secţiei 21 după ce, în noapteade joi spre vineri, a avut o altercaţie în trafic cu un fotograf despre care aspus că îl fotografia insistent, cel din urmă depunând plângere pentru cărealizatorul tv i-ar fi luat cu forţa cardul de memorie al camerei.

Fotografulimplicat în incident a depus o plângere în scris la poliţie, ofiţerii sesizându-se şi din oficiu în urma apelului bărbatului la 112, adeclarat, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, DianaSarca.

Sesizările au fost conexate, în prezent făcându-secercetări în dosar. Atât Cristi Tabără, realizator tvşi director al Departamentului Film al TVR, cât şi fotograful au fost audiaţide poliţişti pentru a se stabili în ce condiţii s-a produs incidentul.Surse judiciare au declarat, pentru Mediafax, că Tabără a susţinut în declaraţia sa că fotograful l-a şicanat în trafic şică îl fotografia insistent. Pe de altă parte, fotograful a depus plângerepentru că Tabără i-ar fi luat cu forţa cardul de memorie al camerei.

Potrivit surselor citate, încadrarea juridică a cauzei,care urmează să fie stabilită de poliţişti, nu poate fi tâlhărie, aşa cum acerut fotograful, ci cel mult de furt.

În această cauză au mai fost identificaţi martori, carevor fi şi ei audiaţi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639249-08-24
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...