2017-01-24 11:14


Cristina Cioran s-a dat pe hrană vie

 |  21:00
Cristina Cioran s-a dat pe hrană vie

Actriţa Cristina Cioran ia totul în serios şi se străduieşte din plin atunci când se află în bucătărie, devenind astfel o gospodină desăvârşită. Îi place să încerce lucruri noi şi să-şi impresioneze iubitul. Mai mult, aceasta recunoaşte că cea care a învăţat-o să gătească a fost mama ei.

Cei de la echipa emisiunii "D-Paparazii" au pus-o pe Cristina Cioran să le arate cât de pricepută este la mânuit tigaia. Nu a stat prea mult pe gânduri şi le-a gătit un preparat delicios: muşchi de vită libanez. "Asta ştiu şi eu să tai, câteva bucăţele de muşchi de vită", a spus actriţa. "Deci, şapte-opt minute stă carnea cu ceapa în tigaia încinsă! Mai pun şi eu puţin sos de rodii", a intervenit Cristina pe lângă bucătar. Cristina Cioran consideră că o femeie adevărată trebuie să ştie cum să învârtă cu lingura în cratiţă, ca să nu se ardă mâncarea. "Am învăţat să gătesc de la maică-mea şi de la mătuşa-mea. Mi-a plăcut foarte mult să gătesc, dintotdeauna! Iubitul meu este foarte fericit! Dar şi el găteşte, să ştii! Şi lui îi place mâncarea libaneză", a mărturisit Cristina despre iubitul ei, Traian. "Încercăm să mâncăm foarte slim, aşa că dacă nu mâncăm o hrană vie - e un regim de viaţă pe care am început să-l adopt uşor-uşor... Ceea ce înseamnă mâncare netrecută prin foc. Adică foarte multe salate, foarte multe sucuri de fructe, de legume... Dar mai facem şi câte un grătărel", a  dezvăluit vedeta.

Apreciată de Maia Morgenstern

Absolventăa Facultăţii de actorie, Cristina a trecut de la teatru la emisiuni de televiziune şi mai nou - la film. Ea a devenit cunoscută publicului ca prezentatoare tv a emisiunilor "Dădaca", "Cu dădaca în bucătărie" şi "Acasă în bucătărie", dar în paralel şi-a continuat activitatea în teatru. Cu musicalul "Andie Musik", o coproducţie Anglia - România, a fost plecată în turnee în Anglia, Belgia, Olanda, Danemarca, Germania, Franţa, Elveţia. Era deja vedeta postului Acasă TV când i s-a oferit rolul Laurei din prima telenovelă românească, "Numai iubirea". Au urmat firesc: un alt rol în "Păcatele Evei", o altă telenovelă realizată de Acasă TV. Maia Morgenstern, cu care Cristina a lucrat în “Margo”, spune despre ea: "Am lucrat foarte bine împreună. Cristina este un om deschis, receptiv, fermecător şi plin de umor. Ne-am întâlnit în studiourile din Buftea, am repetat şi ne-am bucurat de susţinere totală din partea echipei şi a regizorului Ioan”. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-05-22

TAGURI: Cristina Cioran, hrana vie, gateste, iubit, bucatarieComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image