2016-12-03 23:57

MONDEN


Cristina Cioran s-a dat pe hrană vie

 |  21:00
Cristina Cioran s-a dat pe hrană vie

Actriţa Cristina Cioran ia totul în serios şi se străduieşte din plin atunci când se află în bucătărie, devenind astfel o gospodină desăvârşită. Îi place să încerce lucruri noi şi să-şi impresioneze iubitul. Mai mult, aceasta recunoaşte că cea care a învăţat-o să gătească a fost mama ei.

Cei de la echipa emisiunii "D-Paparazii" au pus-o pe Cristina Cioran să le arate cât de pricepută este la mânuit tigaia. Nu a stat prea mult pe gânduri şi le-a gătit un preparat delicios: muşchi de vită libanez. "Asta ştiu şi eu să tai, câteva bucăţele de muşchi de vită", a spus actriţa. "Deci, şapte-opt minute stă carnea cu ceapa în tigaia încinsă! Mai pun şi eu puţin sos de rodii", a intervenit Cristina pe lângă bucătar. Cristina Cioran consideră că o femeie adevărată trebuie să ştie cum să învârtă cu lingura în cratiţă, ca să nu se ardă mâncarea. "Am învăţat să gătesc de la maică-mea şi de la mătuşa-mea. Mi-a plăcut foarte mult să gătesc, dintotdeauna! Iubitul meu este foarte fericit! Dar şi el găteşte, să ştii! Şi lui îi place mâncarea libaneză", a mărturisit Cristina despre iubitul ei, Traian. "Încercăm să mâncăm foarte slim, aşa că dacă nu mâncăm o hrană vie - e un regim de viaţă pe care am început să-l adopt uşor-uşor... Ceea ce înseamnă mâncare netrecută prin foc. Adică foarte multe salate, foarte multe sucuri de fructe, de legume... Dar mai facem şi câte un grătărel", a  dezvăluit vedeta.

Apreciată de Maia Morgenstern

Absolventăa Facultăţii de actorie, Cristina a trecut de la teatru la emisiuni de televiziune şi mai nou - la film. Ea a devenit cunoscută publicului ca prezentatoare tv a emisiunilor "Dădaca", "Cu dădaca în bucătărie" şi "Acasă în bucătărie", dar în paralel şi-a continuat activitatea în teatru. Cu musicalul "Andie Musik", o coproducţie Anglia - România, a fost plecată în turnee în Anglia, Belgia, Olanda, Danemarca, Germania, Franţa, Elveţia. Era deja vedeta postului Acasă TV când i s-a oferit rolul Laurei din prima telenovelă românească, "Numai iubirea". Au urmat firesc: un alt rol în "Păcatele Evei", o altă telenovelă realizată de Acasă TV. Maia Morgenstern, cu care Cristina a lucrat în “Margo”, spune despre ea: "Am lucrat foarte bine împreună. Cristina este un om deschis, receptiv, fermecător şi plin de umor. Ne-am întâlnit în studiourile din Buftea, am repetat şi ne-am bucurat de susţinere totală din partea echipei şi a regizorului Ioan”. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-05-22

TAGURI: Cristina Cioran, hrana vie, gateste, iubit, bucatarieComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

El este noul iubit al Ramonei Badescu! Este roman, avocat si il cheama Narcis. Narcis Godeanu, mai exact, si este noul iubit al Ramonei... 02 Dec 2016 | (2)
Ambros Martin: “O să învăţăm să nu mai depindem de Cristina Neagu” Cu trei zile înainte de Trofeul Carpaţi, competiţie care se va disputa în Sala Polivalentă din... 22 Noi 2016 | (0)