2018-10-17 08:18


Cristina Spătar, o gravidă pe tocuri de 15 cm

 |  21:00
Cristina Spătar, o gravidă pe tocuri de 15 cm

Însărcinată în patru luni, de data aceasta cu o fetiţă, Cristina Spătar se simte excelent, motiv pentru care nu a renunţat la tocurile înalte, deşi unii medici interzic gravidelor astfel de încălţări. Cântăreaţa ne-a spus că nu poartă tocuri de 15 centimentri în fiecare zi, însă atunci când iese la evenimentele mondene nu vede nici un motiv pentru care să renunţe la cizmele preferate, pentru că se simte foarte bine. În schimb, nu are voie să zboare cu avionul şi nici să facă sport.

Victoria Beckham a purtat tocuri foarte înalte până în luna a nouă de sarcină, deşi medicii care au îngrijit-o pe perioada celor nouă luni au fost foarte revoltaţi că fosta Spice Girl le-a ignorat sfaturile. O victimă a modei fără doar şi poate, soţia lui David Beckham nu a renunţat la stilul foarte elegant care o caracterizează în perioada în care a fost însărcinată cu fetiţa Harper Seven, iar Cristina Spătar îi calcă pe urme. Gravidă în patru luni acum, cântăreaţa îşi afişează cu mândrie silueta insesizabil rotunjită de sarcină şi este la fel de sexy ca întotdeauna. La evenimentul Silhouette care a avut loc în urmă cu câteva zile, Cristina a purtat o rochiţă gri, de lungime medie şi cizme din piele peste genunchi, cu tocuri de aproape 15 centimetri. “Sunt foarte bine acum, mulţumesc lui Dumnezeu! Nu am pofte exagerate sau ieşite din comun. Paste aş mânca non-stop, dar asta făceam şi înainte să rămân însărcinată. Şi se întâmplă să mai poftesc din când în când la ciorbă de burtă. În rest, nu am nici un regim special, dar nici nu exagerez cu mâncatul seara. M-am îngrăşat doar patru kilograme până acum, însă nu-mi fac probleme în privinţa asta pentru că, aşa cum am procedat şi la prima sarcină când am luat 16 kilograme în greutate, voi merge la Silhouette şi voi reuşi să slăbesc într-un mod sănătos, prin masaje şi cu ajutorul aparatelor speciale pe care le au acolo. Nu am voie să fac sport sau un altfel de efort, şi nici să zbor cu avionul. Fetiţa mea este un dar preţios, aşa cum spune doamna doctor. O echipă întreagă de medici au făcut posibilă această sarcină şi nu-mi permit să risc. Voi naşte prin cezariană, tot acolo unde l-am născut pe Albert”, ne-a spus cântăreaţa. În maxim o lună, Cristina împreună cu Alin şi băieţelul lor se vor muta la Buftea, acolo unde şi-au construit o casă şi momentan fac bagajele pentru că vor ca Sărbătorile de iarnă să-i prindă în noua reşedinţă.

Albert abia îşi aşteaptă surioara

Deşi are doar 2 ani, băieţelul Cristinei înţelege că mama lui îi va aduce în curând o surioară. “Este micuţ, dar ştie atât de multe lucruri. Mă uimeşte! Este de-a dreptul fantastic să vezi un pui de om atât de mic spunând nişte lucruri care nici oamenilor mari nu le-ar trece prin minte. Ştie că mami are în burtă o fetiţă şi din câte am văzut eu nu este gelos. Uneori se mai întâmplă a primul copil să fie gelos pe noul venit în familie, însă deocamdată la noi este în regulă. Mai spune el «at surioara» însă el aşa spune la toată lumea, în timp ce te îmbrăţişează şi te pupă. Nu conştientizează ce înseamnă asta. Este un copil foarte afectuos şi darnic!”, ne-a spus Cristina.

O altă gravidă care ţine la stil este Elena Gheorghe, cântăreaţa purtând şi acum tocuri înalte, deşi mai are puţin şi naşte. În luna a opta, cântăreaţa purta fustiţe scurte şi body-uri extrem de sexy şi dansa pe tocuri fără nici un fel de probleme, afişând o siluetă care cu greu trăda o sarcină. Baiețelul Elenei se va naşte în decembrie, ceea ce nu o va împiedica să urce din nou pe scenă de Revelion pentru că are deja programate câteva concerte.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639266-04-01

Mai multe imagini:
Cristina Spătar, o gravidă pe tocuri de 15 cm
zoom
Cristina Spătar, o gravidă pe tocuri de 15 cm
zoom

TAGURI: cristina spatar
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...