2019-01-16 16:25


Cu feţele paralizate! Vedete de la Hollywood, dependente de operaţiile estetice

 |  16:25
Cu feţele paralizate! Vedete de la Hollywood, dependente de operaţiile estetice
Livia Lixandru

Operaţiile estetice le-au distrus corpul! În dorinţa de a încetini procesul de îmbătrânire, vedetele de la Hollywood au devenit dependente de operaţiile estetice care în loc să le ajute, le-au paralizat feţele. Mai mult, fie că şi-au făcut implanturi mamare sau au folosit botox şi alte substanţe, vedetele de la Hollywood au întrecut măsura cu chirurgia plastică. Unele vedete au recunoscut că au exagerat şi au mărturisit că Hollywoodul nu acceptă „mămăiţele”.

Lisa Rinna

 Actriţa din „Merlose Place“ a recunoscut public că a cam exagerat cu operaţiile estetice. A recurs la această metodă pentru că şi-a dat seama că îmbătrâneşte, iar Hollywoodul nu acceptă „mămăiţele”: „La vârsta mea, trebuie să arăţi bine ca să mai ai de lucru. Uneori avem nevoie de îmbunătăţiri”, a spus Lisa.

Fergie

Fergie este recunoscută pentru numeroasele intervenţii chirurgicale la care a apelat, printre care una la nas, apoi şi-a mărit sânii. În plus, cântăreaţa are şi lifting facial, dar şi numeroase injecţii cu botox, toate aceste proceduri realizându-le în ultimii zece ani.

Dolly Parton

Celebra cântăreaţă de muzică country, renumită pentru sânii ei pe care şi i-a mărit până a ajuns la mărimea 40 DD, a recunoscut că a recurs la numeroase intervenţii chirurgicale de-a lungul carierei. „Dacă văd ceva căzând, scurgându-se sau lăsându-se, îl tai şi îl scot. De ce ar trebui să arăt precum o cuşcă veche pentru câini dacă nu sunt obligată!“, a glumit vedeta făcând referire la imaginea sa şi la repetatele operaţii estetice, scrie perfecte.ro.

Amanda Lepore

Amanda Lepore a suferit prima operaţie la 15 ani, atunci când şi-a schimbat şi sexul. După asta, au urmat încă zece operaţii estetice.  Este o starletă americană în vârstă de 45 de ani, care de-a lungul timpului a câştigat bani frumoşi de pe urma trupului său - a lucrat ca fotomodel, este hostess în cluburi de noapte şi un icon pentru transsexuali. 

Scott „Carrot Top” Thompson

Celebrul comediant american a apelat la mai multe proceduri pentru a-şi îmbunătăţi aspectul, printre care injectarea cu botox în faţă şi în sprâncene, acestea devenind aproape transparente dacă nu chiar inexistente.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-14

GALERIE MEDIA

Lisa Rinna
Amanda Lepore
Fergie
Dolly Parton
Scott
Cu feţele paralizate! Vedete de la Hollywood, dependente de operaţiile estetice


TAGURI: operatii, estetice, botox, implant, hollywood
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...