2016-12-08 22:29

MONDEN


Cu ce amintiri s-a întors Dana Rogoz din Armenia

 |  13:14
Cu ce amintiri s-a întors Dana Rogoz din Armenia

Actriţa Dana Rogoz s-a întors din călătoria pe care a făcut-o în  Armenia, o ţară frumoasă şi cu multe locuri pe care le poţi vizita. Prezentatoarea a fost în mai multe muzee şi pieţe din oraşele vizitate pentru a învăţa mai multe despre cultura poporului.

"Tocmai  m-am întors din scurta mea călătorie în Armenia. După cum ştiţi deja, am mers acolo cu sprijinul ICR, ca reprezentant al revistei The One, pentru a participa la vernisajul expoziţiei din cadrul proiectului "Drumul modei: dialog peste graniţe".Despre expoziţie şi cele 20 de creaţii ale celor 10 designeri implicaţi în proiect o sa mai vorbim şi în posturile viitoare. Dar ca sa înţelegeleţi mai bine rezultatul muncii lor, ca să simtiţi influenţa armeană în creaţiile expuse, cred că vă prinde bine un tur rapid al Erevanului, aşa cum l-am văzut eu în cele doua zile petrecute acolo. Sincer, a fost o experienţă extrem de interesantă", a postat Dana pe blogul ei, alături de câteva poze din locurile pe care le-a vizitat.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-12-02

TAGURI: Dana_Rogoz, vacanta, ArmeniaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Ordinul pentru scurtarea temelor de acasă ale elevilor nu a mai fost emis. Iată motivul ULUITOR Joi, 24 noiembrie, Mircea Dumitru, ministrul Educației, anunța, în cadrul unei dezbateri online... 30 Noi 2016 | (9)