2019-01-22 00:13


Cu ce vacanţe exotice se mai laudă vedetele

 |  18:35
Cu ce vacanţe exotice se mai laudă vedetele

Parisul sau Viena au devenitdestinaţii banale pentru VIP-urile noastre, care caută, în fiecare an, sădescopere locuri noi şi exotice. În această perioadă a anului, multe vedete fugde frigul românesc şi se refugiază în ţări unde soarele străluceşte întotdeaunape cer. Bali, Thailanda, Malaezia sau Egiptul au devenit favoritelecelebrităţilor cu dare de mână, însă cheltuiala merită, dacă judecăm dupăimpresiile lor post-concediu.

După un an încărcat, pe care l-aîncheiat cu o serie de spectacole de sărbători, Delia Matache a simţit nevoia de o evadare într-un loc exotic.Cântăreaţa a făcut una dintre cele mai bune alegeri în acest sens, alegând ovacanţă în călduroasa Thailanda. Alături de noul ei iubit, Răzvan Ungureanu,vedeta explorează fiecare colţişor al staţiunii în care s-a cazat şi se declarăîndrăgostită de tărâmul pe care tocmai l-a descoperit. Foarte activă peFacebook, Delia a împărtăşit fanilor şi câteva fotografii, în care aparenemachiată, în mijlocul băştinaşilor thailandezi.

Tot în Thailanda se pare că aajuns şi Dani Oţil, alături deiubita lui, Mihaela Rădulescu.Prezentatoarea tv a avut o vacanţă foarte încărcată, în care a bifat România şiAustria, dar şi-a făcut timp şi pentru un sejur de câteva zile pe pământasiatic.

Andra şi Cătălin Măruţă şi-au făcut un obicei din a urmări, de fiecare Revelion,focurile de artificii din Dubai. Alături de o gaşcă de prieteni, cele douăvedete au intrat în 2011 tot pe tărâmuri arăbeşti şi s-au bucurat de soare şiplajă împreună, chiar dacă Andra este însărcinată în şapte luni.

Dana Rogoz a alesdouă destinaţii exotice pentru sfârşitul de an: Singapore şi Malaezia. “Abiam-am întors, aşa că pot spune că încă mai trăiesc după ora Asiei, după ritmulei, în culorile şi mirosurile ei. A fost minunat şimi-e imposibil să descriu în cuvinte ce am trăit, ce am simţit, întâlnit,vizitat, gustat, experimentat, în aceste două săptămâni”, a povestit Dana. Totîn Malaezia a ajuns şi Monica Tatoiu,alături de familia ei, femeia de afaceri declarându-se impresionată de culturaextraordinară a acestui popor.

Ioan Isaiua avut parte de o vacanţă de basmpetrecută într-un hotel cu nume predestinat, „1001 de nopţi”, cu scufundăriprintre peşti multicolori şi vizite la temple antice. Aţi ghicit: actorul şisoţia lui s-au întors recent din Egipt. „În acest an vacanţa ne-am petrecut-ola căldură, la Hurghada, în Egipt, şi aş putea să spun că a fost o vacanţă debasm. Pe lângă hotelul parcă rupt din «1001de nopţi», superbele peisaje submarine pe care le-am surprins ne-au făcut să nesimţim minunat. Am vizitat templele de la Luxor, excelent conservate deoficialităţile egiptene”, se laudă Isaiu.

Colegii lui Isaiu de la Acasă TV, Adela Popescu şi Radu Vâlcan s-au răsfăţat de curând în Bali,departe de ochii curioşilor care, de altfel, aflaseră deja că cei doi formeazăun cuplu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-04-11

Mai multe imagini:
Cu ce vacanţe exotice se mai laudă vedetele
zoom
Cu ce vacanţe exotice se mai laudă vedetele
zoom
Cu ce vacanţe exotice se mai laudă vedetele
zoom

loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...